{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is mama complimenten dag!

Het lijkt me leuk als iedereen iets positief over zichzelf verteld, even een complimenten dag voor jouzelf!

Afbeelding blog 'Het is mama complimenten dag! '

Complimenten ? Ik vind dat wij mama's dat te weinig krijgen. Moeders moeten maar werken? Moeders die thuis zitten doen de hele dag niks ? Moeders hebben het helemaal niet zwaar ? Allemaal dikke onzin!  Wij weten als geen ander dat moeder zijn wel degelijk heel zwaar kan zijn, en dat je soms echt even geen uitweg ziet, dat je even je schoonheid naast je laat liggen en je alles doet om jou kind gelukkig te zien!

Maar Mama's, wij moeten onszelf juist eens wat fijne en lieve complimenten kunnen geven, zeg jij wel eens tegen jezelf hoe trots je op jezelf kan zijn? Dat je er echt wel mag zijn ? Dat mensen jou mogen waarderen ?

Het lijkt me leuk als ik een hier een zin typ en iedereen deze afmaakt, even een positieve boost voor jezelf mama's!

Ik kan mezelf een mooie en trotse moeder noemen omdat;

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je