{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is klaar...

Ik heb besloten niet meer verder te schrijven. De publicatie op fb heeft mijn ogen geopend. Wat een nare reacties kunnen mensen achterlaten. Zonder een vraag te stellen

Afbeelding blog 'Het is klaar...'

stiekem had ik misschien het idee of het gevoel dat het schrijven van en blog op deze pagina een uitlaatklep zou zijn, gewoon het verhaal eens van mij af te schrijven. Maar we zijn met zijn allen Hollanders om te oordelen, niet verder te vragen, en vooral mensen in negatief daglicht te zetten. Wanneer mijn reactie in mijn blog geschreven wordt op een antwoord naar aanleiding van een reactie op fb wordt dit laag genoeg. Maar mevrouw u oordeelt toch in het openbaar op mijn schrijven? Nu heeft u wat u wilt bereiken met uw opmerking, zet ik u in de belangstelling is het nog niet goed. En voor de mensen die het zonde vonden van hun tijd... ik heb u niet gevraagd te lezen. Dat is een vrije keuze, net als ik een vrije keuze heb om te luisteren naar u als u belt vanuit uw callcenter...
ik wil alle lieve reageerders bedanken voor hun reactie, respect en wijze woorden. Mogen jullie een voorbeeld zijn voor anderen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws, #Einde

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je