{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is even stil geweest aan onze kant

En het is hier en daar wat hectisch geweest, maar daar zijn we weer.. :)

Afbeelding blog 'Het is even stil geweest aan onze kant'

Zat ik heerlijk in een ritme om verschillende blogberichten te schrijven, komt er weer van alles tussendoor. Om even een paar dingen te noemen: heb ik 4,5 maand na de bevalling nog steeds heel erg last van hoofdpijn, is mijn moeder geopereerd en hebben wij aan mijn vriend zijn kant een nichtje erbij gekregen. Ik had ook gewoon even geen energie om verder te schrijven. Nu gaan we er weer tegenaan!


Er zijn namelijk ook weer een hoop leuke dingen voorbij gekomen. Ons ventje heeft inmiddels al een aantal keer kunnen zwemmen en hij eet al bijna een maand heerlijke fruithapjes. Maar jeetje, wat gaat de tijd vliegensvlug voorbij. Iedereen in jouw nabije omgeving heeft waarschijnlijk weleens gezegd: “Geniet van je kleintje, want de tijd gaat veel te snel.” Het eerste wat ik dan dacht was; ja ja, dat riedeltje ken ik nou wel.. Ik zie het wel als hij er is. Eerlijk is eerlijk, het gaat ook echt zo snel. Ons ventje is behoorlijk sterk en kan al bijna zelfstandig rechtop zitten. Hij wilt ook al heel veel staan! Tjez duwt zich elke keer omhoog en we hoeven hem bijna niet te ondersteunen. Nou heb ik wel vaker gehoord dat dit nog niet goed is voor de kleintjes, maar kan hem moeilijk elke keer tegen gaan houden. Dit moeten we dus maar eens even goed afwisselen.

Hoe dan ook genieten we elke moment van hem. Elke lach blijft mooi “en dat zijn er nogal wat”. Van zijn schaterlachjes moeten wij zelf ook elke keer lachen. Het is heerlijk als hij onze tonen volgt wanneer wij zeggen: ”Hoooouuu van jooouuu”. Ben zeker benieuwd hoe hij zich verder zal ontwikkelen en we proberen alle belangrijke momenten vast te leggen, hoe lastig dit ook elke keer weer is. ;)

Het liefst zou ik de klok op sommige momenten even willen terugdraaien. Dan kunnen we extra lang genieten van de mooie dingen, want zeg nou zelf; een kleintje is toch het mooiste wat er is? Ik kan niet wachten om de wereld te ontdekken met ons ventje. Voor nu mag hij lekker rustig aan doen en blijft hij nog even klein en veilig bij papa en mama.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je