{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is bijna zo ver!

Rondreis door Europa

Afbeelding blog 'Het is bijna zo ver!'

Nog iets minder dan een weekje en dan gaan we beginnen aan onze reis!

Het begon ongeveer een maand geleden. Mijn man zei, tijdens een weekendje weg met onze vouwwagen, vanuit het niets: 'zullen we van de zomer twee maanden op reis gaan'. Uiteraard dacht ik dat hij een grapje maakte dus ik reageerde weinig tactvol met: 'ben je gek'. Maar hij maakte dus geen grapje en daarmee was ons grote avontuur een feit (okee naast de praktische zaken die we nog even moesten regelen).

Twee maanden... wat je daar allemaal wel niet in kunt doen, keuze genoeg! Dat we met de vouwwagen (wel een luxe hoor, zie de afbeelding) zouden gaan stond meteen al vast. Maar de rest, daar hadden we nog geen idee van. We zijn dus maar een beetje gaan kijken naar mooie plekken in Europa (wat een luxepositie hè!!).

Uiteindelijk hebben we, na wikken en wegen, toch best redelijk snel besloten dat we in ieder geval Slovenië willen zien. Waarschijnlijk via Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk, zoiets. En dan misschien nog naar Kroatië, Italië en dan via Frankrijk weer terug. Of totaal anders, dat zou ook best heel goed kunnen. Zolang we maar maximaal een uur of 4 à 5 per dag rijden. Met een baby van 7 maanden en een peuter van 3 vind ik dat meer dan genoeg.

We beginnen in ieder geval met een dag of 2 van te voren kijken waar het mooi weer is en waar ze op een leuke camping plek hebben. Zo ver zijn we alleen nog lang niet, eerst nog het één en ander uitzoeken, aanschaffen en inpakken. Er was meer geregel nodig dan verwacht!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je