Snap
  • Mama
  • Relatie

het is alweer weekend

De weken schieten voorbij en ik weet nog dat we oud en nieuw aan het vieren waren met super leuke vrienden en nu....

Nu is het alweer half maart.

En alweer weekend. De afgelopen vier weekenden hebben wij relatief veel rust gehad. Hayley had geen zwemwedstrijden dus de zondagen konden wij een luilekkerdag houden of visite ontvangen of op bezoek gaan. 

Nu,  nu gaat alles weer van start.  Onze zaterdagen zitten standaard vol met het sporten van de kids.  Jayden moet voetballen en hayley moet zwemmen.  Het zwermen is van 11.15 tot 13.30 uur. Dan moet je er iets eerder zijn en daarna moet ze nog douche en aankleden.  Dus van 11 tot 2 zitten wij zeker in het zwembad.  

Dan zijn de kids wel redelijk uitgeblust en willen ze de rest van de dag bijkomen.  

Nu gaan we weer een periode in van wedstrijden van hayley dus elke zondag van 12 tot 4 in het zwembad waarbij zij 2 a 3 afstanden zwemt van max 1 1/2 minuut per keer.  Een lange zit dus.  

Tuurlijk hebben wij het er voor over omdat zij het zo leuk vind en ook nog super goed is,  maar soms hoor ik mensen over vrije weekenden en dan denk ik af en toe heerlijk dat wil ik ook.  Maar tja als de kids dan met een medaille aan komen denk ik wauw wat zijn ze toch goed bezig.  

Hoe zijn jullie weekenden?  

8 jaar geleden

Onze weekenden zijn niet perse in het weekend omdat we allebei nogal eens werken in het weekend. Dus ons weekend is ook weleens om woensdag. Dan gaan we naar het museum of naar het strand ofzo. Iets leuks doen met zijn drieën in ieder geval. We hebben ook weleens een pyjama dagje, het ligt er ook maar net aan hoe druk de rest van de week is geweest. Genieten dat we alledrie vrij zijn dus. Family time :-)

8 jaar geleden

Zondag is voor ons een 'rustdag'. Jurre werkt vaak 6 dagen in de week dus de zondag zonder verplichtingen is dan welkom. Omdat ik veel thuis ben vind ik het wel weer fijn om eruit te zijn dus plan dat vaak op de dagen dat Jurre werkt. We hebben wel eens verplichtingen op zondag qua familie, maar dat is prima. De kinderen zijn nog te klein voor sport dus daar hebben we nog geen 'last' van.

8 jaar geleden

Echt niks doen zit er bij ons ook niet in. De weekenden poetsen we de dingen in ons huis waar ik door de week niet aan toe kom. op visite bij bij de ouders en boodschappen doen. Heel soms ben ik blij als het weekend weer voorbij is ;)