{{ message.message }}
{{ button.text }}

het is alweer weekend

De weken schieten voorbij en ik weet nog dat we oud en nieuw aan het vieren waren met super leuke vrienden en nu....

Afbeelding blog 'het is alweer weekend'

Nu is het alweer half maart.

En alweer weekend. De afgelopen vier weekenden hebben wij relatief veel rust gehad. Hayley had geen zwemwedstrijden dus de zondagen konden wij een luilekkerdag houden of visite ontvangen of op bezoek gaan. 

Nu,  nu gaat alles weer van start.  Onze zaterdagen zitten standaard vol met het sporten van de kids.  Jayden moet voetballen en hayley moet zwemmen.  Het zwermen is van 11.15 tot 13.30 uur. Dan moet je er iets eerder zijn en daarna moet ze nog douche en aankleden.  Dus van 11 tot 2 zitten wij zeker in het zwembad.  

Dan zijn de kids wel redelijk uitgeblust en willen ze de rest van de dag bijkomen.  

Nu gaan we weer een periode in van wedstrijden van hayley dus elke zondag van 12 tot 4 in het zwembad waarbij zij 2 a 3 afstanden zwemt van max 1 1/2 minuut per keer.  Een lange zit dus.  

Tuurlijk hebben wij het er voor over omdat zij het zo leuk vind en ook nog super goed is,  maar soms hoor ik mensen over vrije weekenden en dan denk ik af en toe heerlijk dat wil ik ook.  Maar tja als de kids dan met een medaille aan komen denk ik wauw wat zijn ze toch goed bezig.  

Hoe zijn jullie weekenden?  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je