{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het gesprek waar ik lang op heb gewacht

Na 4 maanden eindelijk wat vorderingen

Afbeelding blog 'Het gesprek waar ik lang op heb gewacht' Achtergrond blur afbeelding


Vorige week werd ik gebeld door een andere medewerkster van Veilig Thuis voor een gesprek. EINDELIJK.

*Dinsdag 10 december*

Vandaag na bijna 4 maanden eindelijk een gesprek met Veilig Thuis, een Jeugdconsulente van de Gemeente en een organisatie die gaat helpen met gesprekken.

Omdat vader niet vrij kon of wilde nemen moest ik alleen heen en heb ik ook alles op tafel kunnen gooien zonder scheve gezichten te krijgen. Het gaat immers ook om wat ik wil!

De mevrouw van Veilig Thuis had vader een mail gestuurd met vragen die ook aan het bod zouden komen, ze gaf aan dat hij afwijkende antwoorden gaf en het gevoel kreeg dat hij het allemaal wel goed vind.

Inderdaad dat vind hij ook!

Tijdens het gesprek heb ik alles op tafel gegooid en zonden ze al snel dat ze geen aanleiding hadden om zich zorgen te maken om mn kind maar wel om mij!

Serieus? Hoe dan?? 

Ja ik loop bij tijd en wijlen op mn tenen en moet me bij alles inhouden om geen gezeur te krijgen!

Conclusie: mama is hulp nodig! Hulp om zelf tot rust te komen!(iets met gesloopt tot op de enkels)  Hulp om alles te regelen waar ik zelf niet meer uit kom 

Daarnaast komt er een gedwongen hulp voor vader om dat voetstuk waar die denkt op te staan te slopen zodat ie eens gaat inzien dat ie het anders moet gaan doen en eens open en eerlijk moet zijn (hopelijk accepteert ie nu eens hulp)

Kortom heel wat besproken!

Merk nu na het gesprek dat ik echt op ben, gesloopt en stukje bij beetje opgebouwd moet worden. Ik ben blij dat ik daar n uj hulp bij krijg, want alleen kan ik dat echt niet meer.

Wel weet ik dat het nog maaaaaaaaaanden kan duren voordat alles goed komt.
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je