{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het genot van centerparcs

Weer vakantie, die kindjes hebben echt vaak vakantie. Nu hebben wij ook nog de pech dat ze altijd twee weken hebben.

Afbeelding blog 'Het genot van centerparcs' Achtergrond blur afbeelding

nou ja pech, ik vind het heerlijk. 

Vorig jaar hadden we jaarkaarten van disneyland Parijs. I.v.m. onze zomervakantie dit jaar hebben we besloten dit jaar geen abonnement te nemen daar.  

Maar toch wilden we even weg, dus heerlijk een midweekje naar centerparcs.  

Het nadeel van centerparcs is dat het duur is. Ondanks dat de huisjes nog precies hetzelfde zijn als 20 jaar geleden, gaan de prijzen elk jaar weer omhoog.

Ik boek dan ook standaard bij bungalows.nl die is stukken goedkoper dan centerparcs zelf, maar goed dat terzijde.  

Wij hebben dit keer gekozen voor de Limburgse peel in America.  Dit is een park waar wij nog nooit geweest zijn. 

De weg er naar toe is voor mij heel saai, kids liggen beide te slapen namelijk. maar het is wel het laatste rust moment voor mij whahahaha. 

Bij het park aangekomen, valt als eerste op dat het stil is.  Normaal staat er een hele rij auto's voor het inchecken maar hier dus niet. We mogen ook meteen doorrijden naar ons huisje. 

We zitten letterlijk aan het einde van het park. Schuin tegenover ons zit een speeltuintje dus de kids kunnen hun lol op. 

Bij het huisje aangekomen, is het echt een heerlijk centerparcs huisje. Lekker simpel, en zo standaard als het maar kan. Maar wij worden er gelukkig van. 

Nadat we al de spullen uit de auto hebben gehaald, ga ik de bedden opmaken. Voor het eerst helpen de kindjes fanatiek mee en ruimen de boodschappen voor mij in. 

Daarna kiezen ze ieder een eigen bed uit en is het 1 dolle boel in het huisje.

Alles uitgepakt  en klaar om naar de marketdome te gaan. Al lachend en huppelt lopen wij tussen de bossen door en kiezen we de binnendoor weggetjes.  

Eten doen we in de marketdome terwijl de kids al etend aan het spelen zijn in de kidsruimte. Mams zit dan heerlijk alleen aam het tafeltje een boekje te lezen. 

Nu zit ik op de bank en zitten de kids saampjes in bad. Lachen, gieren, brullen komt er uit de badkamer en I love it!!!  

Lekker burgerlijk en ouderwets centerparcs, maar wij genieten zo enorm ervan. Morgen komt Martin ook gezellig voor 2 1/2 dag en vrijdag gaan we weer naar huis. 

Daar denken we nu nog niet aan want de kids kunnen maar aan 1 ding denken en dat is zwemmen!!! Denk dat we dat morgen dus maar gaan doen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je