{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het geheim van de Sint

Voorheen heb ik er nog nooit echt over nagedacht, maar wanneer vertellen jullie het geheim van de Sint aan jullie kinderen? Ik ben benieuwd!

Afbeelding blog 'Het geheim van de Sint' Achtergrond blur afbeelding
Vanmiddag kwam ik op zolder en ik schrok me een hoedje! (of moet ik mijter zeggen in deze periode) Mijn dochters (3 en net 6 jaar) deden samen met twee vriendinnetjes van 5 jaar verstoppertje en tot mijn grote schrik zag ik dat HET gordijn eraf lag. Even ter verduidelijking: aangezien onze zolder niet helemaal is afgewerkt hebben we een gordijntje aan de schuine wand gehangen om zo een opbergplaats te creëren. Op dit moment doet dit gedeelte dienst als " het pakhuis van Sinterklaas". Toevallig heb ik (samen met Pakjespiet natuurlijk) gisterenavond alle pakjes zorgvuldig ingepakt om de zak van de Sint vervolgens achter het gordijn te plaatsen. Daarbij was ik in de veronderstelling dat ze daar gegarandeerd veilig waren tot pakjesavond. Helaas zagen de kinderen deze plek opeens ook als de perfecte verstop plek... Tot mijn grote verbazing hadden de meiden niets in de gaten en ging het verstop spel gewoon verder. Wat een opluchting!

Het grote geheim van de Sint: Wanneer vertel jij het?

Voorheen heb ik er nooit echt over na gedacht, maar wanneer vertellen jullie het mysterie van Sinterklaas?? Gezien de leeftijd van mijn meiden begin ik daar voorlopig nog niet aan, maar ik ben wel erg benieuwd naar jullie verhalen. Hoe oud waren je kinderen en heb jij het verteld of zijn de kinderen er zelf achter gekomen? (door een vallend gordijntje op zolder bijvoorbeeld). In ieder geval een fijne Sinterklaastijd voor allemaal!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je