{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het gebeurde zó snel.... hap

Afbeelding blog 'Het gebeurde zó snel.... hap' Achtergrond blur afbeelding

Dit is maar een kort stukje, maar ik moet het van me afschrijven. Die kleine is vandaag door mijn vaders hond gebeten, in zijn neus. Een gapende wond, waar de huid is opengereten. Overal bloed, die kleine natuurlijk krijzen. Ik stond er nog geen meter vandaan, maar er met mijn rug naartoe voor slechts een enkele seconde. Waarschijnlijk dat die kleine over de hond viel of struikelde.
We hadden hem kwijt kunnen zijn, maar gelukkig kon hij alweer lachen en praten. Zijn neusje is helemaal ingepakt en gelukkig viel hij vanzelf zonder te huilen in slaap.
Ik neem mijn vader niks kwalijk, hij was er niet eens bij. Maar hij kan zich niet schuldiger voelen. Hij heeft zijn werk afgebeld om morgen op de kleine te passen. In het ziekenhuis net zo hard gehuild als ik.
Het is de nachtmerrie van elke ouder en ik zal het beeld nooit vergeten. Maar we hebben hem nog

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #hond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je