{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het gaat GOED met me!

Na een hele lange tijd laat ik weer wat van me horen. Ben druk geweest maar ik heb goed nieuws!

Afbeelding blog 'Het gaat GOED met me!' Achtergrond blur afbeelding

Tienermoeder? zo zie ik mezelf allang al niet meer! ik ben wel jong maar wat ben ik mentaal gegroeid.. al mag ik het zelf zeggen =). Mijn laatste blog was 28 december 2015. We zij nu 7 maanden verder. Het was niet makkelijk maar ik kan zeggen dat ik mijn diploma in ontvangst heb mogen nemen op 07-07-2016! Juridisch medewerker.. Ik heb ook een baan aangeboden gekregen bij mijn afstudeer werkplek. ‘’jr. office manager’’. 5 mei 2016 werd mijn zoontje 3jaar en zijn we met een groepje naar Drievliet geweest en wat heeft hij genoten! 10 juni 2016 was mijn moeder de verjaardag en 20 juni ben ik al weer 23 jaar geworden. Ondertussen werk ik 32 uur in de week op kantoor. Het is wel wennen weer.. geen zomervakantie, niet zoveel vrije tijd.. maar wel een mooie heldere toekomst voor mijn zoon en ik! Ik hoop dat ik weer wat tijd kan vrij maken om weer te bloggen.

Groetjes , mama van fian

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je