{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het einde van de vakantie

Jaja hier in het zuiden is de vakantie al weer ten einde.

Afbeelding blog 'Het einde van de vakantie'

Jaja hier in het zuiden is de vakantie al weer ten einde. Hoe ervaar jij dat?

Ik kan er nog niet over mee praten. Mijn ukkie heeft altijd vakantie.  maar ik ben wel benieuwd naar jullie ervaring. Ben jij een mama die niet wachten tot dat de kinderen vakantie hebben. En nog blijer is als de guppen weer naar school gaan? Of ben je een mama die niet kan wachten op de vakantie en iedere minuut al vooraf vol plant? Geniet je van iedere seconde dat ze vakantie hebben, of mis je het vaste dagritme? Is het noeste arbeid? ben je aan het aftellen in positieve of in negatieve zin. Net voor de vakantie sprak ik een mama die niet wist hoe ze die 6 weken met haar kinderen door moest komen. ze zou oo de koffie komen. Nu sprak ik haar vanmorgen en de vakantie was alweer voorbij zes onmogelijke weken. Ze had het zo druk gehad dat ze heen half uurtje tijd had gehad voor koffie. ik moest er in mezelf ook zo om lachen. Ben je een ouder die alles vol propt met activiteiten of  vullen de kinderen zelf  de agenda met activiteiten? Zoals het bos in, spelen bij vriendjes zelf spelen etc?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je