{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het einde is in zicht

Gisteren weer bij de gynaecoloog geweest. Het einde is nu in zicht. Maar waarom wordt het dan donker?

Afbeelding blog 'Het einde is in zicht' Achtergrond blur afbeelding

Gisteren bij de gynaecoloog gehoord, dat het vloeien eerdaags zal stoppen. Baarmoeder was netjes leeg, er was geen achtergebleven weefsel meer of bloed. Op dat moment was ik erg blij om dat te horen. De rest van de middag en avond liep ik met een euforisch gevoel.

Vanochtend toen ik naar toilet was geweest, kwam dit gevoel weer terug. Ik had amper gevloeid en dat wat er was, was donker van kleur. Als je het vergelijkt met de menstruatie, zou je zeggen dat het de laatste dag was. Dit heb ik ook voorzichtig uitgesproken tegen mijn man. De afgelopen week heb ik dit regelmatig gedacht, maar was het de dag erna weer twee keer zo erg. Maar goed, ook deze keer wilde ik het delen. Ik keek er positief tegen aan. Want eerlijk is eerlijk, na 2,5 week ben je er wel klaar mee.

We zitten nog op de bank aan het ontbijt en in eens voel ik een zwarte wolk aankomen. Slechte zin kruipt over me heen. Ik kan het niet helpen, het is er gewoon. Terwijl ik juist iets heb om naar uit te kijken. 

Kleine dingen die mij irriteren. Kleine dingen waarvan ik uit mijn slof schiet. Ik heb al eerder gedacht om bij de huisarts te gaan praten over anti depressiva. Misschien nu helemaal verstandig.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je