{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het echte leven is weer begonnen.....

Na 4 maanden met verlof te zijn geweest begint dan toch echt het werkende leven weer.... en dat kan flink tegen vallen........

Afbeelding blog 'Het echte leven is weer begonnen.....' Achtergrond blur afbeelding

Op 11 augustus is mijn mooie tweede zoon Jeremy geboren. En ondanks dat het toch even wennen was om ineens een peuter en een baby te hebben. Is het verlof en het thuis zijn met de kids me prima bevallen!

Iets wat ik overigens nooit had verwacht! Na de geboorte van m'n oudste zoon Jayden kon ik niet wachten toen ik 3 maanden later weer aan het werk kon en heb daar ook echt heel erg van genoten. Maar nu lijkt alles anders? heel vreemd is dat, net alsof ik nu weet wat ik nou eigenlijk allemaal mis wanneer ik aan het werk ben. En misschien ook wel omdat het leven met 2 kinderen onder de 2 jaar een stuk drukker is als met 1tje en de tijd werkelijk waar voorbij vliegt elke dag! 

In mijn verlof heb ik ook besloten om te gaan beginnen met een eigen webshop (www.jenjbaby.nl), gewoon omdat ik dit idee al jaren heb maar het nooit echt heb aan gedurfd en nu dan toch met de nodige steun van mijn vriend de sprong heb gewaagd. Elke dag in mijn verlof zag er dan ook goed gevuld uit, buiten het huishouden en het spelen met de kids kwam er dus ook nog een webwinkel bij! Heerlijk ik heb er echt van genoten, mijn eigen tijd indelen en toch niks van de kinderen missen.

Maar nu.... Het verlof zit erop en de nieuwe werk roosters kwamen per mail binnen, ik heb toch even drie keer moeten slikken en de tranen weg moeten vegen bij de gedachten de kinderen de hele dag niet te zien. (misschien nog wat last van de hormonen??). 

En of ik even heb moeten slikken op de eerste werkdag, na 4 maanden niet aanwezig te zijn geweest was ik toch redelijk zenuwachtig om iedereen weer te zien en te zien wat er allemaal veranderd is. Conclusie: helemaal niets! het was net of ik nooit weg was geweest. Het was een hectische dag met personeels- tekort en iedereen die er gewoon vanuit gaat dat je alles nog weet en je weer helemaal 100% de oude bent. Maar goed we hebben de dag overleefd, maar na 12 uur van huis te zijn geweest houd het werk dus absoluut niet op wanneer je thuis komt!

Bij thuis komst is m'n kleine volop aan het huilen want voor hem is het ook allemaal wennen, na de eerste drie maanden van z'n leven constant bij mama te zijn geweest is hij nu op eens een hele dag bij opa & oma en geeft papa hem savonds de fles. Meneer was het hier duidelijk niet mee eens en heeft braaf gehuild tot ik thuis was. Dus ook na een lange dag werk gaat het thuis gewoon door... 

Het zal flink wennen worden en ik zal de balans tussen werk & de kids weer goed moeten gaan vinden want 3 dagen van zeker 12 uur van huis zijn voor een baan is niet niks zeker niet omdat het thuis ook gewoon 7 dagen per week door gaat. Maar gelukkig heb ik hele lieve kinderen die me op mijn vrije dagen vreselijk aan het lachen maken en ben ik gek op de drukte die er in huis is! 

We gaan rustig door naar het volgende drukke hoofdstuk in ons leven:

Mijn eigen webwinkel tot een succes maken, mijn oudste zoon die twee word (de tijd gaat veelte snel!!!) en hopelijk ook binnenkort dan toch ook echt eens onze bruiloft gaan plannen!! 

Word vervolgd........

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je