{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het echte kerstgevoel

Zo simpel kan het zijn.....gewoon samen zijn.....Heerlijk, dat kerstgevoel..

Afbeelding blog 'Het echte kerstgevoel'
Een druilerige, trieste zondagochtend in december, dus de hoogste tijd om het huis weer kerstproof te maken. Met het hele gezin gaan we naar het tuincentrum bij ons in de buurt. Bij de aanblik van een eenzame kerstboom met alleen wat lampjes is mijn oudste al dolenthousiast. Wanneer de echte kerstshow te zien is, zijn beide dames helemaal niet meer te houden....We gaan van de klassieke, witte  ruimte Lapland naar de kleurrijke oosterse ruimte en weer verder naar een waar kerstdorp met dansende poppetjes op het ijs en draaimolens.

Kerstgevoel

Zoveel kleuren, geuren, blije mensen en twee extreem enthousiaste meisjes die alleen nog maar kreten als:"waaaaaauw", "aaaaaaaaaah"en "mooooi" kunnen uitslaan. Thuis aan gekomen maken we samen het huis gezellig. Terwijl ik de geurkaarsen aan steek en papa een kerstmuziekje op zet,snoepen de meiden stiekem van een kerstkransje uit de inmiddels opgetuigde boom. Zo simpel kan het zijn.....gewoon samen zijn.....Heerlijk, dat kerstgevoel. Een hele fijne kerst voor jullie allemaal!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je