{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het drama wat trakteren heet?!

Mijn lieve binkie zit sinds enkele maanden op het kdv. En is nu bijna jarig. Toen begon het nadenken over een traktatie.

Afbeelding blog 'Het drama wat trakteren heet?!'

En nu moet ik heel eerlijk zeggen dat sinds ik mamma ben, ik mijn creativiteit wel een beetje in de kast heb gezet. Er is altijd zoveel te doen. Maar nu tijd voor maken, want mijn lieve kleine smurf word 2!

En dus heel pinterest afgezocht naar leuke ideeën, maar aangezien je tegenwoordig bijna niks meer uit mag delen aan snoepgoed en suikerwaar en ik daarnaast de avond van te voren tot 10 uur moet werken en dus alles van te voren moet kunnen voorbereiden. vielen heel veel leuke ideeën al af..

Maar ik heb wat gevonden, het heeft me een paar uur knutselwerk gekost, maar het is eindelijk af! Nu benieuwd wat die lieve kleine monstertjes er vrijdag van vinden. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je