{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het consultatiebureau, wat een spanning

Verwachtingen, klopten deze wel?

Afbeelding blog 'Het consultatiebureau, wat een spanning' Achtergrond blur afbeelding

Tijdens mijn zwangerschap en werk had ik al een mening over het consultatie bureau. 


Maar sinds ik zelf een baby heb, ben je ze gaan waarderen.

Ik hoorde heel veel negatieve verhalen over het consultatiebureau, er was altijd wel iets wat volgens “hun” niet goed ging.


De eerste keer gingen mijn partner en ik samen heen en ons zoontje kreeg die dag ook een prikje.

Zelf was ik nogal onzeker over de voeding van ons zoontje, omdat hij erg veel spuugde na een fles. Mij hebben ze heel erg gerust kunnen stellen & kunnen helpen om de goede voeding te vinden voor ons zoontje.


Ik had een negatieve mening gemaakt over het consultatiebureau, maar ik kwam er achter dat deze mening van mij niet eerlijk was. Ze konden je erg goed helpen en ze hielden ook in de gaten of het daarna ook goed kwam.

Voor mij een hele opluchting & ik ga nu met plezier naar het consultatiebureau toe, om vol trots mijn zoontje te laten “goed keuren”


Zelf ben ik wel van mening dat een kindje niet kan groeien volgens een boekje, elk kind ontwikkeling en groeit anders. Daarom kun je een kindje niet gelijk behandelen.

Hier vind je op den duur echt wel je eigen weg in en word je zelfverzekerder.

Geloof altijd op je moedergevoel en laat je niet zomaar iets aan praten. Als het voor jullie zelf goed voelt om iets zo te doen, dan zou ik dit gewoon doen.. ook al is het volgens het boekje niet goed.. 


Liefs 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je