{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het bijzondere van tante zijn

In april werd ik voor het eerst tante. Een belangrijke nieuwe levenstaak. Eentje die ik onwijs leuk vindt en waar ik enorm trots op ben.

Afbeelding blog 'Het bijzondere van tante zijn' Achtergrond blur afbeelding

In april dit jaar kreeg ik er een belangrijke levenstaak bij. Ik werd voor het eerst tante. En hoe! Meteen van een tweeling! Mijn zusje heeft twee prachtige gezonde meiden op de wereld gezet. Haar dochters en mijn nichtjes. Ik ben trots, heel trots. Helaas woont mijn zusje niet in de buurt en zijn de momenten dat we elkaar zien schaars. Maar als we elkaar zien dan ben ik de trotse tante en verwen ik de meiden met knuffels en kusjes. Ook Kleuter en vooral Diva zijn fan van hun nichtjes.

Lang leve de app. Want via de familie app (samen met onze broers) houden we elkaar op de hoogte van het wel en wee van ons leven. En daar horen onze kids ook bij. Geregeld vliegen de leukste foto's heen en weer en meldt mijn zusje trots hoe goed de meiden zijn gegroeid als ze weer naar het consultatiebureau is geweest. En zo zijn we via de app ook getuige geweest van hun eerste groente- en fruithapje. Ook ik spam geregeld met leuke uitspraken van mijn kids of post een leuke foto.

Ik vind het leuk om tante te zijn. Mijn man ook. Nou ja, hij is geen tante dan, maar wel een trotse oom. En het allerleukste is: binnenkort mogen wij ons nog een keer oom en tante noemen! Dit keer is het niet mijn zusje of broer die een kindje verwacht. Maar het zusje van mijn man. Hoe gaaf is dat! Onze Kleuter wilde na een zusje en twee nichtjes toch wel heel graag een jongen in de familie. Zijn wens komt uit, we krijgen er een neefje bij.

Ook nu ben ik enorm trots en blij. Ik kan niet wachten totdat ik het kleine mannetje mag ontmoeten. Hem mag verwennen en vasthouden. Knuffelen en kroelen. Ik hoop dat ik voor hem net zo een leuke tante zal zijn, als zijn moeder voor onze kinderen is. Mijn schoonzusje woont vlakbij ons, dus ik zal dit manneke net iets meer zien als mijn nichtjes. Maar dat neemt de tante-liefde die ik voor allemaal heb niet weg.

We moeten nog even geduld hebben. Mijn schoonzusje is nu op de helft van haar zwangerschap. Ze is vier dagen na de vijfde verjaardag van onze Kleuter uitgerekend. Wie weet wordt het wel een heel mooi verjaardagscadeautje voor Kleuter....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je