{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het besluit

Hoe noem ik deze blog: Het besluit, de beslissing, emotioneel of ga zo maar door..

Afbeelding blog 'Het besluit ' Achtergrond blur afbeelding

Deze week het besluit genomen om mijn zwangerschapskleding te gaan verkopen. En daarvoor het besluit dat er niet (bewust) nog een kindje van ons samen komt.
Voor mij een moeilijk besluit. Ik word heen en weer gesmeten door mijn verstand en mijn hart. Hoe graag ik nog een kindje zou willen en mogen krijgen zegt mijn verstand nee. Vooral nu naar 2 vroeggeboortes de kans erop heel groot is. Nee om zelf weer de spanningen door te gaan. Nee om mijn gezin weer al die spanningen aan te doen. En nee voor het kindje. Alle risico's die het kindje daardoor loopt.

Mijn gezin zal nooit compleet gaan voelen hoeveel kinderen er nog bij zouden komen. Altijd word ons dochtertje gemist.

Nu neem ik afscheid van een periode. Een periode die ik altijd spannend gevonden heb en een periode waarvan ik de laatste zwangerschap weinig genoten heb.
Blij met de kinderen die ik in mijn armen en hart heb en tegelijke tijd verdrietig.

Misschien ooit in de toekomst dat we op een andere manier mijn liefde kan geven of delen. Maar nu eerst werken aan mezelf. Om de vrouw te worden welke ik wil zijn..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je