{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het begin van het einde van stressvolle jaren.

Dit is mijn eerste blog en ik hoop hier rust in te vinden en alles van mij af te kunnen schrijven.

Afbeelding blog 'Het begin van het einde van stressvolle jaren.'

Hallo allemaal,

Ik heb lang getwijfeld of ik dit zou gaan doen omdat ik in een zeer heftige situatie zit. Ik hoop dan ook door het nu allemaal eens op te gaan schrijven (van me afschrijven) en therapie die ik heb aan gevraagd de rust en hulp krijg en vind die ik nodig heb.  Waarom ik dus nu echt ermee aan de slag wil omdat ik een prachtige dochter heb van 1,5 jaar en ik  haar een toekomst warmte en veiligheid wil geven die ik zelf nooit heb gehad. Toen ik in verwachting was van mijn dochter ben ik 2 maanden intern geweest voor trauma verwerking ook dit heeft te maken met de rotte periode waar ik toen in zat nog steeds niet helemaal heb afgesloten omdat er in mijn hoofd nog behoorlijk wat fout gaat.

Ik ga beginnen bij het begin alleen weet ik niet echt waar dit begin begint.

Ik woonde samen met mijn toenmalige vriend rond mijn 20e ik heb altijd contact gehouden met mijn ''eerste vriendje'' (ik noem hem bob omdat ik echte namen graag privé wil houden) toen ik een jaar of 13 was heb ik hem leren kennen dit is nooit wat geworden en geweest omdat het leeftijdsverschil te groot was. Na dat we 2 maanden samen woonde kwam ik erachter dat mijn vriend vreemd ging en ik nam dus weer contact op met bob. bob vertelde me dat zijn relatie net gestrand was en ik en bob zijn mijn vriend toen gaan controleren hij was er als ik het moeilijk had of me rot voelde en ons contact werd steeds meer en intenser. Na een tijd dubbel relatie te hebben gehad waar bob van wist maar mijn vriend niet heb ik vriend de deur uit gezet. doordat het appartement veel te duur was voor mij alleen is bob meteen bij mij komen wonen. maar ik twijfelde in het begin ontzettend of ik wel de juiste keuze had gemaakt. dit bleek dan doordat ik toch weer contact had opgenomen met dus mijn ex. hier ben ik  nooit vreemd gegaan bij bob maar hij wist toen niet van het contact hij kwam er wel achter dit was dus eigenlijk de eerste leugen. waarna er nog heel veel gaan volgen wat we toen beide niet hadden gedacht..

volgende keer het vervolg en meer details van de situatie..

alvast bedankt voor het lezen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je