{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aftellen van 2013 en op naar 2014!!!

Afsluiten van 2013 en hopen dat 2014 een beter jaar wordt! Wat was dit een heftig jaar met goede maar ook slechte herinneringen.

Afbeelding blog 'Aftellen van 2013 en op naar 2014!!!'

Zo dit jaar mag van mijn nu wel afgelopen zijn!!!

Na 1 jaar lang een uitkering gehad te hebben met heel veel problemen voordat het in orde was, nou het is eigenlijk nooit in orde geweest want ik heb zoveel controles gehad en ze bleven me van de gemeente maar lastig vallen en ze reden me gewoon achterna!!! Dat noemen ze controles ik noem het gewoon stalkers!

Heb ik nu eindelijk weer een baan gevonden en hoop ik de rust weer te kunnen vinden in mijn leven. Na veel problemen met de voedsel van mijn dochtertje lijkt het nu toch ook steeds beter te gaan met haar. Ze kan eindelijk steeds meer verschillende dingen eten al wordt ze soms wel snel misselijk van bepaalde dingen. Maar van alles een klein beetje en niet te snel achter elkaar.

Ook nog even een verhuizing tussendoor mijn dochtertje was ook erg vaak ziek omdat we in een tochtig huis woonde en ik had me opgeven voor nieuwbouw woningen maar had nooit verwacht dat we dat zouden krijgen. Toch wel ik kan nu eindelijk zeggen dat we in een huis wonen!! Wat een verschil dat is niet normaal!!! Als je altijd in slechte woningen hebt gezeten met veel tocht en er is altijd wel iets nou dan kan je nu zeker verschil merken.

Ik wil echt in 2014 een nieuwe start maken met mijn dochtertje. Ze wordt 31 december 4 jaar en dan gaat ze naar de basisschool en ik ga 3 dagen werken ik loop wat rekeningen achter en die hoop ik dus nu elke maand een beetje in te kunnen lopen want een minimum uitkering met een dochtertje met een voedselallergie is niet makkelijk. En dan ook nog een verhuizing dat onverwachts komt kwam helemaal niet uit maar goed.

Nou maar op naar 2014 en ik hoop voor allemaal dat het een gezond, gelukkig en gezellig goed jaar mag worden voor iedereen!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je