{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Het afgesproken afspraakje voor Wouter

Een baby brengt je heel veel liefde, maar ook verantwoordelijkheid en een andere visie.

Afbeelding blog '​Het afgesproken afspraakje voor Wouter'

Oceana is nu een maandje oud, ze is een super rustige baby je hebt er bijna geen omkijken naar, ze slaapt goed, eet perfect, en groeit gestaagd!

Ondertussen slaapt ze ook al de nachten door van 22:00 uur tot 09:00 uur s'ochtens, ja onze kleine lieve meid doet het prima!

Die avond komt Wouter naast mij zitten op de bank terwijl Oceana lekker weg dommelt, legt Wouter zijn hand op mijn been.

"Ik kijk Wouter direct met een nijdige blik aan" nee nee nee nee zeg ik. Awhh zegt Wouter maar we zijn al vier maanden niet meer intiem geweest met elkaar.

Ja dat weet, ik zeg ik tegen hem, maar het mag pas met twee weken, ik ben pas een maand geleden bevallen.

"Ik weet ook wel dat je het weer mag doen zodra het bloeden gestopt is, en jij jezelf er goed bij voelt, maar dat voel ik me nog niet"

Maar ik mis ons wel zegt Wouter, ik zou het ook fijn vinden om weer heerlijk samen te kunnen knuffelen en weer eens te kunnen genieten van elkaar.

Ik weet dat het leven met een baby veel verandering te weeg brengt zegt Wouter, maar we moeten elkaar ook niet vergeten.

Weetje zeg ik tegen Wouter, ik ben echt de slechtste niet als je behoefte hebt om intiem te zijn, waarom ga je dan niet één keer naar de dames van plezier?

Omdat we een relatie hebben zegt Wouter, het zal mijn seksuele behoeftes bevredigen dat wel, maar dat maakt het op ons gebied niet goed.

Nou zeg ik tegen Wouter ik voel me echt nog niet klaar voor seks, ik wil je gewoon een keer het aanbod geven dat je een keer naar de dames van plezier mag gaan.

"Ik kan nu nog echt niet over seks denken, denk ik bij mezelf ik vindt mijn lichaam na mijn bevalling nog steeds een ingezakte pudding"

Ik zal erover nadenken zegt Wouter ik vindt het heel lief van je, dat je dat voor me over hebt maar ik weet niet.... zegt Wouter.

Een paar dagen later komen we op dit gesprek terug, we hebben samen besloten dat Wouter toch eenmalig naar de dames van plezier zal gaan.

"Ik lig op de bank mijn studieboek te lezen als Wouter netjes en klaar uit de slaapkamer komt"

Nou ben je er klaar voor vraag ik hem? Nou... nee zegt Wouter dit voelt vreemd, ik voel me heel nerveus.

Even later vertrekt Wouter en ik lig met Oceana lekker op de bank te knuffen, die twee uur zijn zo voorbij en!!

Wouter is alweer thuis!

Wouter komt de woonkamer binnen met een bos bloemen en een grote chocolade taart!

"Erg goed voor mijn lijn maar de taart ziet er heerlijk uit"

Waar heb ik dit aan te danken? vraag ik Wouter half lachend.

"Ik voel me schuldig, zegt Wouter met tranen in zijn ogen"

"Nu begint mijn gevoel ook een beetje te knagen, heb ik het hem misschien een beetje te opgedrongen? om hem daar heen te laten gaan omdat ik geen seks wilde?"

Wouter gaat op de bank zitten en geeft me de bloemen, dankje dat je dit voor mij over had zegt hij ik waardeer het, en ik vindt het knap dat je zo open bent om mij mijn pleziertje te gunnen.

Maar zegt hij het voelt alsof ik vreemd ben gegaan, ik heb op een andere vrouw gelegen terwijl mijn vrouw met onze baby thuis zit.

En ik voel me schuldig zegt hij, ik vroeg aan Wouter heb je er dan niet van genoten?

Wouter zegt, wat is genieten in deze situatie? Je mag seks met een ander, je doet het omdat het op afspraak is maar het knaagt alleen maar, ook tijdens de daad.

Ik probeer Wouter gerust te stellen, lieve schat dit was op afspraak dit hebben we samen afgesproken, jij vondt het goed en ik ben ook akkoord gegaan.

Maak je niet druk om mij antwoord ik, ik zit hier niet mee ik heb het voorgesteld, ik wilde gewoon dat jij plezier had voor een keertje.

Ik wil dit echt nooit meer doen zegt Wouter, dankje dat het een keer mocht, ik ben dan een ervaring rijker en een moeilijk gevoel.

Ik zou er al moeite mee hebben zegt Wouter als jij seks zou willen hebben met een gigolo, ik weet niet of ik er zelf tegen zou kunnen als ik in jou schoenen stond.

Je hebt in mijn ogen niks fout gedaan, en ik zal jou niet erop aan kijken dat beloof ik je.

Echt zegt Wouter? Echt waar lieverd zeg ik tegen hem en ik kruip tegen hem aan, de volgende keer mag je weer met mij oke?

Wouter straalt ja dankje dat is het enige wat ik wil en dat is jou! "Wouter geeft mij een lief kusje op mijn voor hoofd"

Dit heeft verder geen invloed gehad op onze relatie, ook op het gebied van vertrouwen niet, want wij vertrouwen elkaar 100%

Heel veel zullen dit lezen en denken W*F? iedereen is anders, en wij zijn een ervaring rijker, ik heb Wouter hier nooit op aangekeken want dit mocht een keer van mij. Hij blijft nog steeds mijn vriend en mijn levenspartner. En ik vertrouw hem en daar gaat het om. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je