{{ message.message }}
{{ button.text }}

Here i am!

Afbeelding blog 'Here i am!'

Hello you!

Wat leuk dat je dit leest, dat betekend namelijk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Wie ben ik, wat doe ik, en waarom? Mijn naam is Annouschka, ook wel gewoon Annous. ik ben 25 jaar oud, single en woon samen met mijn peuter in Noord-Holland in een plaatsje aan zee. Ik ben de mama van mijn dochter Alycia Joann. Afgelopen september is Alycia drie jaar geworden. Iets wat heel vanzelfsprekend lijkt, maar dat alles behalve is. Alycia is namelijk een hartenkindje. Hier zal ik later meer over vertellen.

Ongeveer 25 jaar geleden geboren in Alkmaar en hier ben ik dan! Een persoon die over het algemeen met de meest positieve vibe in het leven staat en het hardst roept dat alles altijd wel goed komt, wat gelukkig ook eigenlijk wel altijd zo is, omdat ik daar altijd zelf wel weer voor zorg. Zo’n drie jaar geleden maakte het liefste en mooiste meisje ter wereld mij voor het eerst mama. Een ingrijpende gebeurtenis op zich al, maar helemaal toen we er achter waren gekomen dat ze alles behalve gezond zou zijn. Hiernaast is het moederschap sowieso een levenslange, hele mooie (soms wat vermoeide) fulltime job die ik voor geen goud zou willen missen. Alycia is een ondernemende, vrolijke dame met een mega wilskracht. 

Waarom ben ik deze blog begonnen? Schrijven heb ik altijd al als heel fijn ervaren. Iets waar ik mijn gevoel in kwijt kan. Onderwerpen toe kan voegen, weg kan laten, en aan kan passen als ik er toch over twijfel. Om uiteindelijk mijn verhaal zo goed en compleet mogelijk te vertellen. Dat is precies iets wat mij in een gewoon gesprek veel minder makkelijk af gaat.

Ik vind het fijn om onderwerpen van mij af te schrijven, en daarom doe ik dit dan ook in de eerste instantie ook voor mezelf, als uitlaatklep. Een online dagboek omdat waar veel gebeurd ook veel vergeten word.

Maar ook vind ik het mooi en leuk om te zien hoe social media werkt en andere mensen daarop reageren bij het uitwisselen van verschillende ervaringen met wat zij vinden over verschillende onderwerpen. Waaronder leuke, interessante, maar ook de wat moeilijkere. En ik hen op deze manier daarmee kan helpen door bijv. iets van steun en herkenning te bieden bij onderwerpen die wat heftiger zijn. Dat is de reden dat ik het ook steeds leuker ben gaan vinden om onderwerpen te “delen”.

Verhalen delen deed ik al met regelmaat, Maar nooit eerder op een eigen platform. Nu deze er wel is gekomen, wil ik ze vanaf nu ook hier gaan plaatsen. Zo is is een beetje mijn eigen blogsite ontstaan.

To be continued.

Liefs Annous.

insta: @liefsannous

website: www.liefsannous.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je