{{ message.message }}
{{ button.text }}

Herdenkingsdienst

Afbeelding blog 'Herdenkingsdienst' Achtergrond blur afbeelding

Lief klein meisje,

Vandaag was er een herdenkingsdienst, voor jou en alle andere overleden kindjes die in een jaar tijd zijn geboren in het ziekenhuis waar ik van jou beviel.
Er was muziek, er waren mooie woorden, er waren tranen en er was liefde. Zoveel liefde. Voor jou, voor alle kindjes. Namen werden genoemd, ervaringen gedeeld. Een keer geen geschrokken blikken of ongemakkelijke stiltes als ik over jou vertelde, vanavond mocht jij er zijn.

Er is een blad geplaatst in het monument voor overleden kindjes. Elk jaar een blad er bij. Dit blad staat voor mij voor jou.
Er zijn zaadjes gestrooid rondom het monument en ik nam er een paar mee naar huis, om morgen met je zus te planten. Om de bloemetjes thuis te hebben die ook om jouw monumentje staan.

Bijna zeven maanden geleden is het nu. Het voelt soms als gisteren en soms als heel lang geleden. Maar nooit voel ik het niet. Ik voel het altijd. En dat is oké. Gevoel mag er zijn, net zoals jij er mag zijn. Want je hoort er bij. Altijd.

Liefs mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je