{{ message.message }}
{{ button.text }}

Helppp waarom heb ik zo lang gewacht

Ik weet het even niet meer. Ik heb mijn eigen klachten verstopt. Niet handig

Afbeelding blog 'Helppp waarom heb ik zo lang gewacht' Achtergrond blur afbeelding

Helppp. Vandaag weer ik het even niet meer. Ik ben Marloes mama van 4 prachtige lieve jongens. De tweeling is 9 jaar, 5 jaar en 9,5 maand. Ik werk 3,5 dag bij de tandarts en mijn man is kok en heeft een beginnende rijschool. Vandaag is een dag dat ik het even niet meer weet. Vanmorgen moest ik een echo van mijn buik want heb al een poosje heb maar door de drukte al maanden op een laag pitje heb gezet. Vooral omdat de jongste niet door sliep en alle aandacht en puf daar naar toe ging. Gelukkig slaapt hij nu net 1,5 maand door en kan ik weer een beetje aan mezelf denken. Die pijn in mijn rechter zij is niet fijn. Vandaag na het werken 12 uur vrij en gelijk de jongste eten gegeven op bed gedaan en graag had ik zelf ook even willen liggen maar de hond moet ook nog uit en dan zijn de boys alweer vrij dus hup op de fiets richting school. Bij  thuis komst drinken een koekje, tassen uitpakken, de jongste uit bed halen die wat te drinken rozijntjes en hup met zijn allen richting judo. Tijdens de judo les doen we boodschapjes en een vd boys moet nieuwe schoenen met speciale zootjes omdat hij erge platvoeten heeft. De oudste van judo gehaald , weer richting huis huis eten de hond uit laten en de jongste borstvoeding geven en op bed doen. Dan de andere kids op bed doen, tasjes vullen voor morgen. En dan kan ik even zitten. Pffff wat een pijn doet mijn zij. Waarom heb ik hier al zo lang mee rond gelopen????? En om half 6 gaat de wekker weer voor een nieuwe weer dag. Hopelijk is man lief op tijd thuis vanavond. Welterusten allemaal. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je