{{ message.message }}
{{ button.text }}

HELP wat is dit?

Nadat ik niet ongesteld werd in mijn stopweek en een negatieve test, heb ik na het slikken van de pil opeens bloed verlies.

Afbeelding blog 'HELP wat is dit?'

Zoals jullie misschien nog wel weten dacht ik een tijdje geleden dat ik mogelijk zwanger kon zijn, omdat ik in mijn stopweek NIET ongesteld ben geworden. Ik heb toen een testje gedaan en deze was NEGATIEF, waarop ik heb besloten gewoon weer met de (mini)pil te beginnen en af te wachten wat de volgende periode zou gaan doen.
Echter enkele dagen na het slikken van de pil, werd ik opeens wel ongesteld. Ik had licht bruin tot zwart bloedverlies. Na enkele dagen dacht ik dat het er op zat. De bloeding was niet erg heftig, maar dat zou wel door de pil komen.
Toch had ik het mis, want het zat er niet op ineens begon ik echt te bloeden helder rood van kleur. De hoeveelheid is niet normaal meer. Vannacht ging ik van bed om melk te maken voor Fenna en het bloed stroomde mij langs te benen. Ik was doorgelekt en ook niet zo'n beetje. Mijn onderbroek was helemaal doorweekt met bloed net als mijn tampon. Ik lek wel eens vaker door, maar niet zo extreem. Bovendien slik ik de pil ook nog gewoon steeds. Ik begrijp er niets van. Ik bloed nu denk ik nog meer dan na de bevalling van Fenna!!!
Een miskraam is even door mijn hoofd gegaan, maar waarom was mijn test dan negatief? Wat is het dan wel?
Misschien maak ik het allemaal wat groter en is het gewoon een verstoorde hormonenhuishouding, maar toch vind ik het ongewoon. Ik heb dit ook niet met Elize gehad. Ik wil ook niet meteen bij de huisarts op de stoep staan voor iets wat met wat tijd en geduld misschien wel gewoon weer goed gaat. Wat denken jullie ervan? Hebben jullie wel eens zoiets gehad? Wat heb je toen gedaan?
Benieuwd naar jullie input

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je