{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help ons gezond te eten? Tips please!

Is het voor jullie ook elke dag weer zo moeilijk om een lekkere verantwoorde maaltijd op tafel te zetten? Ik weet het niet meer!

Afbeelding blog 'Help ons gezond te eten? Tips please!'

Pff... mam wat eten we vandaag? Uhm.. tja ik weet het soms echt niet meer! En sinds we het zo druk hebben met ons kleine zorg intensieve mannetje, is het toch te vaak iets makkelijks en te vaak ook niet echt gezond! En daar baal ik echt ontzettend van, want ik hou gewoon van lekker gezond eten en ook zeker van koken. Vaak heb ik er de puf niet meer voor om iets te maken, of zitten we in het ziekenhuis.  Maar ook dan zou ik toch wel heel graag gewoon een eigen gemaakte gezonde maaltijd lusten. Het kost ons al handen vol geld altijd naar ziekenhuizen rijden en verblijven, om dan ook nog daar te gaan eten vind ik te gek. Plus het smaakt vaak niet eens lekker.. 

De kip krokant schnitzels met aardappels en brocoli komen me mijn neus uit, want dat word dan vaak gekozen omdat het redelijk snel en makkelijk te maken is. Of snelle hap, friet met snacks of kant en klare zakjes Iglo. Er moeten toch vast en zeker echt lekkere, makkelijk te maken, gezonde maaltijden zijn? Die je in een handomdraai op tafel zet en ik met een goed gevoel mijn man en kinderen te eten geef. Want nu voel ik me schuldig dat we al een jaar vaak slecht eten omdat we van ziekenhuis naar thuis heen en weren, of dat ik niet de tijd en energie heb om lekker uitgebreid te koken zoals ik dat vroeger wel deed. En om dat schuldige gevoel een beetje te compenseren, laat ik iedereen een extra vitamine pilletje nemen. Ja ik weet het...vandaar mijn hulpvraag! Het word nu toch echt hoog tijd dat die vitamines plaats gaan maken voor een gezonde maaltijd en mama zich niet meer schuldig hoeft te voelen! 

Dus kom maar op met die tips en recepten om vooral SNEL een lekkere gezonde en niet te dure maaltijd te maken. Dan blog ik over een paar weekjes over de resultaten en welke recepten wij er zeker in gaan houden, maar vooral naar wie mijn dank zeer groot zal zijn, lieve mede mama's! Ben benieuwd of jullie ons kunnen helpen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je