{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help moedersterfte in ontwikkelingslanden

Cordaid Mermisa! Mooie actie tegen moedersterfte! !! Fan worden kost niks! SMS je 1 euro

Afbeelding blog 'Help moedersterfte in ontwikkelingslanden' Achtergrond blur afbeelding

Cordaid Mermisa heeft een mooie actie om geld op te halen. Via 1 sms steun je dan de moedersterfte in ontwikkelingslanden!Dit sms is €1! Ik wil hier graag aan mee doen.Dus kan je stemmen op baby van het jaar 2014!!Ik heb mijn lieve baby meisje ook aangemeld.Ik zou normaal nooit een foto van mij baby op een site zetten, maar dit is voor goed doel! Willen jullie ook stemmen?  SMS BABY  1757 .Je mag ook fan worden staat onderin haar profiel, dat kost namelijk niks! Baby van het jaar 2014 - http://babyvanhetjaar2014.nl/1757-baby-jaylee.html   Mvg Alida 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je