{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help, mijn stem klinkt gek!

Gelukkig kunnen mijn kleuters erom lachen, maar ik kan niet wachten tot mijn eigen stem weer normaal klinkt

Afbeelding blog 'Help, mijn stem klinkt gek!'

Na 3 weken lekker hoesten is er eindelijk een beetje rust gekomen. Ik hoest nog wel, maar minder vaak. Helaas is door het hoesten mijn stem een beetje veranderd. En dat klinkt soms best grappig als je kerstliedjes moet oefenen.

Vrijdag is de kerstviering en ook mijn klas moet twee liedjes zingen. En elke ochtend in de kring oefenen we op die liedjes. Ik zing normaal met volle borst mee, maar door het hoesten klinkt mijn stem toch even iets anders. Maar ik wil me niet laten kennen en zet vrolijk in........

whahahahahahaha, juf je klinkt echt super grappig. Jij kan echt niet zingen...

En bedankt lieve kleutertjes. Ik klink alsof ik heel veel heb gerookt, zegt er eentje. Een ander vindt mij klinken als een gek disney poppetje. Weer een ander zegt dat ik ziek klink en naar huis moet. Die discussie alleen al is te grappig om naar te luisteren. Maar van mijn kleuters mag ik niet meer mee zingen. Juf, dat klinkt echt niet. 

Dus nu zingen mijn kleuters en doe ik mee met gebaren. Ik mag nog wel praten, want ik heb nog wel mijn stem.... maar zingen... nee dan doen ze hun handen voor de oren.

Ook op mijn werk worden er al verschillende opmerkingen gemaakt die niet voor kleine oortjes bedoeld zijn. Ik ga lekker verder met mijn noscapine drankje, mijn strepsels en honing. Want.... mijn stem klinkt gek!

Hoe klinkt jouw stem vandaag? Ook last van het hoesten?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je