{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help mijn kind wordt groot!!!!!!!

Mijn veertien jarig zoon heeft zijn eerste baantje. Een krantenwijkje maar toch......

Afbeelding blog 'Help mijn kind wordt groot!!!!!!!' Achtergrond blur afbeelding

Was ik nog maar net de shock te boven dat hij boven mij uitgroeit (ik: en ik zei nog zo: STOPPEN MET GROEIEN!!!! Maar luisteren ho maar!!! hij: hahaha nee), ik ben nu eenmaal niet zo groot, komt meteen de volgende fase! Vanaf morgen heeft mijn zoon een krantenwijk.

Voor anderen klinkt het misschien als de normaalste zaak van de wereld, maar ik moet mijn kleine ventje van toen steeds meer los laten. Elke nieuwe stap die hij maakt zorgt weer voor mooie nieuwe dingen die we meemaken, maar is ook steeds meer afscheid nemen. Hij is niet meer dat mannetje dat aan mama's hand loopt en elke stap die hij neemt is ook een stap dichter bij de tijd dat hij uit zal vliegen. Bizar dat je daar bij de geboorte (was dat niet gister???) niet bij stil staat, maar echt de tijd vliegt.

Maar natuurlijk ben ik ongelooflijk trots op mijn zoon(tje hahaha). Hij neemt weer een stap naar zelfstandigheid in deze wereld, naar een tijd dat hij op eigen benen zal staan.

Ik ben heel benieuwd hoe hij dit zal doen. En ik geloof echt dat het goed voor hem zal zijn en een goede voorbereiding op een tijd dat hij toch echt zal MOETEN werken voor zijn levensonderhoud en misschien wel voor zijn gezin, alhoewel ik daar nog niet over wil nadenken!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je