Snap
  • Mama
  • #momlife
  • #slapeloosheid
  • #spoken
  • #drama

Help! Mijn dochter is een spook!

Onze dochter Evi is een vrolijke 4 jarige. Ze is sociaal en vriendelijk en gaat graag naar school. Maar ze is ook gruwelijk eigenwijs en een beetje opstandig. Prima hoor, dat mag, het hoort er allemaal bij.

De vriezer stond open. En raad eens wat er in de woonkamer op tafel lag... inderdaad een ijsstokje en papiertje. De kleurpotloden stonden op tafel en een berg met volgekladderde A4tjes. De kasten stonden open en over de hele vloer voor de tv die aanstond, lag er klei.

5 jaar geleden

hoi Ik lees net dat je je dochter vitamine D geeft voor het slapen gaan en dat je niet het idee hebt dat het hier aan ligt. Toch wil ik je graag aanraden om dit niet meer 's avonds te geven. Vitamine D, wat je ook via zonlicht opneemt, zorgt voor energie. Sommige mensen/kinderen worden er zelf s een beetje hyper van. Mijn dochter van 6 werd echt wat drukker als ik haar vitamine D gaf (gewoon overdag). Bloedonderzoek laten doen en daaruit bleek dat het vitamine D gehalte ruim boven peil was, dus zij had helemaal geen extra nodig, zij haalt voldoende uit de zon en uit drinken waaraan het vaak ook is toegevoegd (zoals roosvicee bijvoorbeeld). Heeft jouw dochter de vitamine D tablet echt nodig? en zo ja, probeer dan eens om het haar bijvoorbeeld tussen de middag te geven. Het spoken 's nachts kan echt het gevolg hiervan zijn. Hopelijk krijg je gauw weer normale nachtrust en je dochter ook (-;

5 jaar geleden

Ieder kind is uniek maar volgens mij is dit heel normaal gedrag voor een 4 jarige die veel indrukken krijgt overdag en volop in de fase van magisch denken zit. Onze zoon van ook 4 deed precies hetzelfde. Wat ik uiteindelijk heb gedaan, niet boos worden (was wel moeilijk) maar even rustig met hem op de bank gezeten. Na een paar keer was het over.

5 jaar geleden

De klink aan de binnenkant van haar slaapkamerdeur omhoog zetten.

5 jaar geleden

Ik lees over slaapmatjes. Deze zijn volgens mij best wel prijzig. Je hebt bij de action ook deurpiepers. Je plaats 1 deel op de deur en 1 deel op het kozijn. Als je hem aan zet en je maakt haar deur open dan maakt ie best veel herrie. Wordt je zeker wakker van.