{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help!! Ik kan niet eens alleen naar het toilet....

Zoals de titel al zegt....ik kan niet eens alleen naar het toilet

Afbeelding blog 'Help!! Ik kan niet eens alleen naar het toilet....'
Zoals de titel al zegt....ik kan niet eens alleen naar het toilet :-/ Niet omdat het me niet lukt, maar omdat Kian geen moment zonder me kan.. Het lijkt wel als of hij opnieuw in zijn inkennigheidsfase zit. Maar dat lijkt me stug met 16 maanden. Continue staat hij met twee handjes omhoog, met grote puppie ogen en te piepen of ik hem alsjeblieft op wil tillen. Als buitenstaander denk je och wat schattig, maar ondertussen begint het een beetje op m'n zenuwen te werken.. Zodra ik ga zitten of niet met hem bezig ben begint het. Samen de was ophangen gaat prima maar owee als ik een kop koffie wil drinken en zeg nu even geen boekje lezen... Dan begint het en stopt hij niet meer met huilen tot ik uiteindelijk zwicht of boos wordt. Ik vind het helemaal niet leuk om te mopperen tegen hem maar na zo'n dag met alleen gejengel als ik even geen aandacht geef en hormonen die alle kanten op vliegen (opoe komt langs) lukt het me gewoon niet. Zelfs als ik op het toilet zit wil hij op schoot en hij heeft het alleen bij mij. Ik probeer zijn negatieve gedrag zoveel mogelijk te vermijden, maar hij voelt feilloos aan wanneer ik niet lekker in mijn vel zit. Iemand enig idee hoe dit komt{ws puberteit want de driftbuien hebben we al gehad en er volgen er vast nog meer ;-) } en nog beter wat ik er aan kan doen om weer gezellig met mijn kanjer om kan gaan en mijn kop koffie kan opdrinken op mijn  momentje..??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je