{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help ik heb striae!

Een groot gedeelte van de vrouwen krijgt tijdens de zwangerschap, zwangerschapsstriemen. Daarnaast kan striae bij iedereen optreden, ongeacht situatie of leefwijze van de persoon. Dik of dun..iedereen kan het krijgen.

Er zijn veel producten en crèmes op de markt die beloven, striae als sneeuw voor de zon te doen verdwijnen. Helaas is dit vaak niet het geval. Striae gaat meestal nooit helemaal weg, wel kan het vervagen waardoor het minder zichtbaar wordt.

Toch heb ik een aantal producten kunnen vinden die volgens reviews, striae doen vervagen. Rilastil Striae Cream, schijnt bijvoorbeeld een goed merk te zijn.

Rilastil Striae Cream is gemakkelijk verkrijgbaar via drogisterij.net. Een beschrijving van het product dat op de website staat:

“  Rilastil Striae Cream Onderzoek heeft aangetoond dat Rilastil Intensive het eerste product is dat striae helpt te voorkomen. Uniek in de behandeling en voorkoming van striae vanwege de actieve stoffen leucine, isoleucine en valine. Het houdt je huid elastisch, zacht, vitaal en gezond, zodat het de snelle groei aankan. De snelle werking en unieke ingrediënten maken Rilastil Intensive het perfecte middel om striae te voorkomen. Enkele feiten - 85% van alle zwangere vrouwen krijgt striae, waarvan 60% tussen de vierde en de zesde maand. - Per jaar zijn er 200.000 zwangerschappen, dus 170.000 nieuwe gevallen van striae als gevolg van zwangerschap. - Striae komen voornamelijk voor op de buik en borsten, maar ook op de heupen, onderrug, oksels en de binnenkant van de dijen. - 50% van alle zwangere vrouwen gebruikt tijdens de zwangerschap een product om striae tegen te gaan, maar omdat er niet echt een goed product voor is, gebruiken velen een reguliere bodylotion of olie. - 75% van de zwangere vrouwen blijft dat product gebruiken na de zwangerschap.  “  

Kijk ook naar informatie voor Mustela striae crème of Olivia striae crème.

 

Striae zijn vervelende littekens. Heb jij ervaring met soortgelijke producten of iets heel anders? Deel jouw ervaring dan mee!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je