Snap
  • Mama
  • help
  • #mijnleven
  • Migraine
  • Chronischemigraine
  • Overprikkelt

Help ik heb migraine

Vanaf de buitenkant zie je niks, ik lijk een stralende jonge vrouw die alles onder contolrole heeft.. Sterk, ondernemend, sociaal & alle ballen in de lucht wilt houden.. MAAR... 

Van kinds af aan heb ik last van migraine aanvallen, toen der tijd viel het allemaal wel mee en kon ik er goed mee leven.

Toen ik zwanger was van Niek had ik eigenlijk 9 maanden lang geen migraine aanvallen, wat was dit heerlijk zeg. Opstaan zonder vlekken, misselijkheid en duizeligheid en dan niet te vergeten die enorme hoofdpijn die er achteraan komt.  Wat vond ik dit fijn zeg. 

Toen Niek net geboren was heb ik er ook z'n 3 maanden geen last van gehad, echter daarna begon het gesodemieter weer alleen deze malen vele heftiger, zo heftig dat ik dubbele aanvallen kreeg en mijn werk, privé en moederschap er onder ging lijden. 

Tijden dacht ik dat dit door de drukte, veranderingen en hormonen kwam en dat het wel over zou gaan, die grap ging helaas niet op. Tot op de dag van vandaag heb ik nog om de dag migraine aanvallen, soms dubbele en soms ben ik er met een halve dag slapen vanaf. Maar meestal heb ik herstel tijd nodig, alleen die is er niet omdat de volgende aanval dan al klaar staat. 

Dit gaat natuurlijk niet langer meer zo, gelukkig wilt mijn huisarts nu wel naar mij luisteren en mij serieus nemen en ben ik door verwezen naar de neuroloog. Ik kan niet wachten om de oorzaak te weten. 

Echter zei de neuroloog vandaag aan de telefoon dat er vaak geen oorzaak is en dat er hier behoorlijk wat kennis over ontbreekt, dit stelt me natuurlijk niet gerust. Voor nu krijg ik dagelijkse medicatie die mijn aanvallen zouden moeten remmen. Zou dit werken? 

Ik zelf ben behoorlijk overprikkelt momenteel, probeer alle ballen in de lucht te houden en mijn gezin hier niet in mee te trekken. Alleen lukt dit soms wat beter dan de andere keren. Mijn man heeft gelukkig veel begrip alleen vind het ook wel lastig. Omdat het geen zichtbaar iets is, is dit lastig te begrijpen. 

Ik houdt moed, ik wil graag dat de medicatie aanslaat, dat er een oorzaak komt en dat mijn leven weer door kan gaan ipv dat het draait om mijn migraine.

Men wat voel ik mij schuldig hierom naar mijn gezin toe! 

#migraine #help #klaarmee #hebjijditook? 

3 jaar geleden

Jeetje wat een heftig.l verhaal zeg. Wat erg!! Jaa het is mega intens, tijdens mijn zwangerschap heb ik ook geen migraine aanvallen gehad en bleven ze daarna nog even uit. Alleen nadien is het heftiger geworden ik hoop dat dit jou bespaard blijft. Lief berichtje dankje wel. ❤️

3 jaar geleden

Oh wauw seg😖 ik heb er ook 2-3 keer per maand last van, ben toen ik 15was in elkaar geslagen onderweg naar school en sindsdien ook migraine aanvallen. Heb ook medicatie gekregen maar nu gelukkig tijdens de zwangerschap geen aanvallen! Hopelijk slaat je medicatie aan want ik weet hoe het voelt😖echt de hel en iedereen die dan denkt te weten hoe het voelt.. fingers crossed!

3 jaar geleden

Gelukkig maar. Gun het niemand. Dank je wel. Lief van je 😘

3 jaar geleden

Ik ken het niet, maar zo te lezen heel heftig! Heel veel sterkte en hopelijk slaat de medicatie aan