{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help, hormonale uitbarsting!

Help, een hormonale uitbarsting!! Lang leve de schoonheidsspecialiste.

Afbeelding blog 'Help, hormonale uitbarsting! '

Zo weer weekend. Mijn lieve zoon ophalen, badderen, eten en voetjes omhoog. Dat verliep even anders. Sinds een paar weken ben ik weer op gewicht, sport lekker, kan wel zeggen dat ik mijzelf weer ben na de zwangerschap. Zo nu en dan nog een beetje warrig, zwangerschapsdimensie bestaat echt. 

Ik loop in de badkamer langs de spiegel, twee stappen voorbij de spiegel denk ik zag ik dat goed? Voorzichtig doe ik twee stappen terug en kijk ik nog eens in de spiegel, mijn reactie 'wat is dit, ik lijk wel een puber'. Tot mijn grote verbazing zit mijn gezicht helemaal onder de puisten. Ik heb wel eens een paar puistjes maar echt niet zo erg. In een dag tijd zit ik volledig onder de puistjes. Schoonheidsspecialiste help! 

Ze wist mij te vertellen dat dit een hormonale uitbarsting is. Dit kan voorkomen na het afbouwen van de borstvoeding. Advies is goed reinigen! Gelukkig kon ik de volgende dag al voor een service beurtje langs komen, top. Ik eet echt al wel gezond maar de snacks moeten toch maar van de boodschappenlijst af. 

Ik ga de strijd nog maar eens aan met mijn hormonen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je