Snap
  • Mama
  • help
  • mishandeling
  • machteloos

Help hopeloos help

Mn grootste angst en m'n grootste twijfel ooit. Maar aan de ene kant m'n grote liefde?
6 jaar geleden

Wat goed dat je inziet dat dit niet goed is en dapper dat je dit deelt.. je hebt zonde 1 e stap al gezet... blijven verandert niets aan de situatie.. mischien een tijdje even een time out... dan is hij verplicht aan zich zelf te werken...kinderen merken en voelen meer als je denkt.. nu ben jij het maar het word nooit minder altijd meer... straks moeten je kinderen er aan geloven.. en als je denkt dat doet hij nooit. Had jij het naar jou toe verwacht? Ik weet hoe lastig het is.. heb mijzelf 5 jaar zo laten behandellen (Had toen gelukkig geen kinderen) financieel is er een hoop te regellen maar zoek snel hulp!! Heel veel sterkte een een dikke knuffel!

6 jaar geleden

Dit gesprek heb ik vaker met hem gevoerd. Alles gaat goed totdat hij begint met drinken. Het grappige is dat hij de volgende dag z'n best doet om het met mij goed temaken. İk ben ook niet iemand die heel lang boos kan blijven. Moet ik dat wel doen boos blijven?

6 jaar geleden

Pfoe heftig! Wat als een paal boven water staat is dat dit niet langer kan! Je zou idd professionele hulp kunnen gaan zoeken. Hem dan de keuze geven hierin mee te kunnen gaan of de relatie/huwelijk te stoppen. Geef duidelijk aan hem aan dat je hier ongelukkig van word en ook bang bent dat je iets verkeerd doet en het dus geen gezonde situatie is. Wanneer hij wel mee wil kan hij het dus bewijzen dat hij het ook niet oke vind en wil veranderen. Heel veel sterkte ik hoop voor je dat je weer gelukkig word! Op welke manier dan ook.

6 jaar geleden

Agh meid. Wat een vreselijke rotsituatie. Natuurlijk zou ik kunnen zeggen “ga bij hem weg”. Maar dit is altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Op het moment dat je ondanks alles toch van iemand houdt, is het het allermoeilijkste wat er is. Wat je “vroeger” als een totaal breekpunt zag, heb je nu al zoveel grenzen verlegd voor je man, dat het “normaal” is geworden dat je dit gebeurd. Ik ben zelf ooit al eens geestelijk mishandeld en ontelbare keren bedreigd door mijn ex. Dit is echt vreselijk en je gaat het jezelf verwijten dat het allemaal aan jouzelf ligt. Dit maakt je kan je wijs. Dit is NIET waar. Er is geen enkel excuus waarom hij dit doet en mag dit gewoon niet doen. Laat staan hoe zwaar fysieke mishandeling is. Ik raad je echt aan om voor jezelf keuzes te maken meid. Wil je nog de rest van je leven zo doorgaan of kies je voor je eigen geluk mét of zonder hem. Het is het zwaarste wat er is maar ik hoop dat je de keuze kan gaan maken. Veels liefs en geluk gewenst xxxxx