{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help hopeloos help

Mn grootste angst en m'n grootste twijfel ooit. Maar aan de ene kant m'n grote liefde?

Afbeelding blog 'Help hopeloos help'

Hallo ik ben Stella en ben 25 jaar oud. Al 6 jaar getrouwd en heb 2 kinderen (5 en 4 jaar). Waarom ik dit blog schrijf is omdat ik me op dit moment mezelf alweer hopeloos voel.

İk wil gewoon niet meer. İk heb zoveel meegemaakt nadat ik ben getrouwd. M'n man is hartstikke jaloers ik mag met geen enkele man praten zelfs niet met m'n neef. Hij heeft alcoholproblemen wat ik daarmee bedoel? Hij drinkt 1 keer per week maar dan is de kans zo groot dat hij me mishandeld wat trouwens niks nieuws is. Het is altijd mijn schuld als er iets gebeurd. Hij mag alles ik mag niks. Trouwens ik werk wat gewoon moet voor de kosten. Ik heb helemaal niemand die ik kan vertrouwen. Iedereen denkt dat we een geweldige huwelijk hebben. Niks is waar, elke keer probeer ik het opnieuw. Er is vooruitgang zeker maar als hij begint met drinken is het klaar.

İk weet niet of ik alles duidelijk heb kunnen schrijven met m'n tranen. Maar m'n vraag is ‘wat moet ik doen? Doorzetten of alles opgeven’. M'n grootste angst is als ik het opgeef dat hij zichzelf iets aan gaat doen wat eerder bijna is gebeurd. Wie kan me helpen aub. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je