{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help, hoe kom ik van mijn kriebelhoest af?

Al 3 weken klink ik als een zeehondje. Al twee keer de huisarts bezocht maar die kunnen niks voor me doen.

Afbeelding blog 'Help, hoe kom ik van mijn kriebelhoest af?' Achtergrond blur afbeelding

Tijdens het eerste bezoek kreeg ik codeïne voorgeschreven maar die mag ik maar drie leer per dag. Ik sta voor de klas en train drie dansgroepen. Mijn kriebelhoest wordt alleen maar erger en na 2 uur is de codeïne uitgewerkt. Dus besluit ik weer naar de huisarts te gaan. 

Daar aangekomen moet ik eerst een half uur wachten want ze lopen uit. Inmiddels kijkt de hele wachtkamer naar mij en schuift 1 man zelfs een paar stoelen op! ????

Uiteindelijk ben ik aan de beurt en vertel ik mijn verhaal. Ze snapt dat het vervelend is en luistert naar mijn longen. Deze zijn goed. Ook met mijn zuurstofgehalte is niks mis. Mijn hartslag is wel te hoog, maar ze vergeet even dat ik daarvoor even mijn longen eruit heb gehoest. Haar conclusie. .. Niks aan te doen. Gewoon afwachten en hoestdrank.

Uhh niks aan te doen? Moet ik nu gewoon zo doorgaan? Mijn ribben doen pijn! Mijn hoofd doet pijn en ik kan soms niet eens meer normaal praten! Vooral 's avonds is het erg. Ik mag pas terug komen wanneer ik koorts krijg.

Dus help! Hebben jullie nog tips? Mijn ribben, mijn hoofd en ik willen graag dat het stopt! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je