{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help..foto`s van de kinderen spoorloos!

Aangezien hier in het Zuiden de school alweer begonnen is, heb ik ruim een week geleden fotostickers van de meiden laten maken bij het Kruidvat. Leuk voor in de vriendenboekjes...maar wat denk je?

Afbeelding blog 'Help..foto`s van de kinderen spoorloos!' Achtergrond blur afbeelding

Aangezien hier in het Zuiden de school alweer begonnen is, heb ik ruim een week geleden fotostickers van de meiden laten maken. Leuk voor in de vriendenboekjes...maar wat denk je?

Een paar dagen na de beoogde leveringsdatum ( ik had zaterdag ook al een poging gewaagd )besloot ik net bij het Kruidvat die fotostickers van mijn meiden op te gaan halen. Ik keek en ik zocht en ik zocht nog een keer en nog een keer....maar geen fotostickers! Ik vroeg de filiaalmanager mij te helpen, maar ook zij kon niets vinden. Nadat ze 'achter' had gekeken bleek dat de foto`s wel degelijk al 9 augustus bij dit filiaal zijn binnen gekomen. Er werd gezegd dat de foto`s waarschijnlijk door iemand anders zijn meegenomen; in dezelfde bak zat immers ook al een ander mapje zonder foto`s?! Ze zei 'sorry' en verder kunnen ze er niet aan doen...............

Ik zal wel paranoia zijn, maar dit geeft me geen goed gevoel. Als het echt zo is, heeft iemand anders nu foto`s van mijn kinderen in huis en bovendien onze naam en adres! Echt een heel raar, onprettig idee. Toen ik thuis kwam heb ik meteen een klacht ingediend bij het Kruidvat, maar ik vrees dat ze verder toch niets kunnen doen. Ik begrijp dat iedereen 'fouten' maakt, maar zoiets verwacht je toch niet?

Heeft iemand van jullie ook weleens zoiets meegemaakt?

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je