Snap
  • Mama
  • post

Help..foto`s van de kinderen spoorloos!

Aangezien hier in het Zuiden de school alweer begonnen is, heb ik ruim een week geleden fotostickers van de meiden laten maken bij het Kruidvat. Leuk voor in de vriendenboekjes...maar wat denk je?

Aangezien hier in het Zuiden de school alweer begonnen is, heb ik ruim een week geleden fotostickers van de meiden laten maken. Leuk voor in de vriendenboekjes...maar wat denk je?

Een paar dagen na de beoogde leveringsdatum ( ik had zaterdag ook al een poging gewaagd )besloot ik net bij het Kruidvat die fotostickers van mijn meiden op te gaan halen. Ik keek en ik zocht en ik zocht nog een keer en nog een keer....maar geen fotostickers! Ik vroeg de filiaalmanager mij te helpen, maar ook zij kon niets vinden. Nadat ze 'achter' had gekeken bleek dat de foto`s wel degelijk al 9 augustus bij dit filiaal zijn binnen gekomen. Er werd gezegd dat de foto`s waarschijnlijk door iemand anders zijn meegenomen; in dezelfde bak zat immers ook al een ander mapje zonder foto`s?! Ze zei 'sorry' en verder kunnen ze er niet aan doen...............

Ik zal wel paranoia zijn, maar dit geeft me geen goed gevoel. Als het echt zo is, heeft iemand anders nu foto`s van mijn kinderen in huis en bovendien onze naam en adres! Echt een heel raar, onprettig idee. Toen ik thuis kwam heb ik meteen een klacht ingediend bij het Kruidvat, maar ik vrees dat ze verder toch niets kunnen doen. Ik begrijp dat iedereen 'fouten' maakt, maar zoiets verwacht je toch niet?

Heeft iemand van jullie ook weleens zoiets meegemaakt?

 

10 jaar geleden

Ja, vond ik ook. Ik stond echt perplex, totaal niet verwacht...ha,ha..

10 jaar geleden

Gelukkig! En super compensatie! Echt top van deze Kruidvat winkel!

10 jaar geleden

Ja, ik was blij verrast!

10 jaar geleden

opluchting en netjes van ze