{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help de slachtoffers ramp in Filipijnen

Miljoenen Filipijnen zijn slachtoffers geworden van de verwoestende tyfoon Haiyan. Er is dringend behoefte aan schoon drinkwater, voedsel, onderdak en medicijnen. Help de slachtoffers. Geef nu: http://geef-nu.giro555.nl/

Afbeelding blog 'Help de slachtoffers ramp in Filipijnen' Achtergrond blur afbeelding

Doneermogelijkheden op een rij:

Giro555

Via de website: www.giro555.nl.

Via sms: stuur 555spatie[bedrag] naar 4333.

Via microincasso: http://bit.ly/1cUtXLb

En uiteraard zelf overmaken naar giro 555 of IBAN: NL08INGB0000000555

Young Focus

Young Focus is een Nederlandse stichting (1992) die op concrete en doeltreffende wijze kinderen uit de meest arme gezinnen op de Filipijnen een hoopvolle toekomst geeft. Om doeltreffend te zijn werkt Young Focus letterlijk waar deze kinderen wonen: o.a. in sloppenwijken als Smokey Mountain - een vuilnisbelt in Manilla waar duizenden mensen op en rondom wonen en leven van o.a. het verzamelen van vuilnis en het maken van houtskool.

Stichting Young Focus in Almere vraagt haar donateurs om met spoed geld in te zamelen. De stichting wil in eerste instantie minimaal 5.000 euro bij elkaar brengen om voedsel te kopen voor zo'n 300 arme gezinnen die getroffen zijn door de orkaan Haiyan.

Op dit moment zijn Grace Pasilan, Manuel Manarang en Paul v. Wijgerden in Ajuy (Iloilo). Zij zullen de lokale bevolking helpen en kunnen zo met eigen ogen zien wat er echt noodzakelijk is. Ze willen zoveel mogelijk gezinnen helpen door een zak met 10kg rijst te geven per familie, wat ongeveer genoeg zal moeten zijn voor een week. Op dit moment zijn er al families geholpen. Grace heeft een jeepney gehuurd om zo de voedselpakketten langs te kunnen brengen. Alles zal ter plekke worden gedaan en het geld wordt rechtstreeks gebruikt voor de slachtoffers, zonder tussenkomst van derden. De website van Young Focus en hun Facebook zal zoveel mogelijk worden bijgewerkt om iedereen op de hoogte te houden van het laatste nieuws van de Filippijnen.

Voor donaties: http://www.youngfocus.org/what-can-you-do/donation/

Meer informatie: www.youngfocus.nl

Facebook: Young Focus

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je