{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help de grote vakantie komt er weer aan

Afbeelding blog 'Help de grote vakantie komt er weer aan'

Respect voor alle juffies en meesters. Ze zijn dagelijks overgeleverd aan onze kinderen, maar de grote vakantie komt er aan en dan kunnen ze genieten van hun rust. Nu is het onze taak om de kinderen te vermaken. Ik weet dat ik het qua opvoeden redelijk tot goed doe. Althans dat hoor ik van andere ouders. Mijn kinderen zijn werkelijk engeltjes bij anderen, maar zodra ze thuis zijn lijkt het wel of ze even helemaal los willen gaan en dan vooral op (ja u leest het goed. OP) elkaar. Nee ik wil op de computer, nee ik wil als eerste. Neehee die zender is stom. Zo besloot ik dus in een vakantie eens wat leuks te gaan doen. Koekjes bakken op een regenachtige dag leek me namelijk erg leuk. Nou ik kwam bedrogen uit. Mamaaaaa ik wil dat vormpje!! Nou schatje dan wacht je toch even tot je zus klaar is. Neeheee. Hij heeft meer deeg, dan dat ik heb. Grrr het stoom kwam al na 5 minuten uit m'n oren en ik bleef mediaten. Uiteindelijk hadden we toch koekjes en het aantal klopte ook nog. Kindertjes hebben jullie zin om mee te gaan naar de kinderboerderij? Mijn dochter van 10 reageerde met een; Mwahhhh en m'n zoon met; Als zij niet gaat dan ga ik ook niet hoor! Ga maar alleen! Nu vraag ik me af wat ik toch fout doe. Of die keer dat ik met de kinderen naar een bungalowpark ging waar ze zo'n knutselclub hadden. Na afloop kreeg ik van m'n zoon een medaille in m'n handen gedrukt waarop stond: Opruimkanjer!!! Nou daar heeft hij thuis anders geen kaas van gegeten van dat opruimen!!! Of die keer dat ik met ze naar Duinrell ging. Lotte mocht overal in en m'n zoon niet. Lekker weer!! Dat stond er niet bij op de site. Ach ik vond het niet zo heel erg, want hij vond mij achteraf een hele stoere mama. Plakkerige handjes van het ijs om mijn gezicht, maakte mijn dag weer goed. 6 weken vakantie is alleen wel erg lang als je maar 4 dagen weg kan gaan. Dat worden dus veel dagjes weg en sparen voor elk uitje. Als de kinderen genieten, dan doe ik dat ook. Gelukkig doet hun papa ook leuke dingen met ze, dus helemaal 6 weken is het niet. Lekker varen met Opa en Oma. Hun grote nicht komt oppassen als ik ga werken en ik woon dichtbij het strand. Als ze straks een week of 2 weken met hun papa op vakantie gaan, dan mis ik ze zo verschrikkelijk. Elke dag bel ik met ze, maar nu is er een tijd gekomen, dat ze te druk zijn om met mama te praten en willen ze liever zwemmen etc etc. Stiekem kan ik niet wachten op de zomervakantie. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je