{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hello 2020!

2019 was een prima jaar. Oke, niet alles was leuk en ik heb ook regelmatig niet lekker in m'n vel gezeten maar ik kijk liever terug naar de positieve dingen. Ik begon in januari 2019 met Pop & Deco, heb onwijs leuke samenwerking gehad en ben begonnen als mamablogger bij Mamaplaats! 2020 staat voor de deur en hier lees je in het kort hoe ons jaar er uit komt te zien.

Afbeelding blog 'Hello 2020!' Achtergrond blur afbeelding

2020 alweer. Bizar.

2020 is het jaar dat Cato echt groot gaat worden. Om te beginnen gaat morgen haar fles in de prullenbak. Dat is nu echt klaar. Daarna volgen haar speen en de luiers. Ze wordt drie jaar over zes maanden. DRIE!!! Ongelooflijk. Kan het misschien wat minder snel gaan allemaal? 

Cato praat nu al de oren van mijn hoofd en vraagt de hele dag "wat is dat?" of "waarom doe je dat, mama?".

Dat ze alles oppikt is ook wel duidelijk. Regelmatig hoor ik Bram en mijzelf terug wanneer ze met haar poppenhuis speelt. De serieuze discussies zijn ook al flink aan de gang hoor en Cato is onwijs goed in onderhandelen. Ze praat al zo goed voor haar 2,5 jaar. Ik hou m'n hart vast voor wat nog komen gaat. 

Afbeelding blog 'Hello 2020!'

Zomer 2020 heeft Cato haar eerste dansvoorstelling en zal ons huis wind- en waterdicht moeten zijn volgens de planning. Wij gaan ons droomhuis bouwen! Een grote droom van Bram om dit helemaal zelf te doen. En ik ben er onwijs trots op dat we dit huis helemaal zelf hebben ontworpen en ik over een paar jaar mijn droom om een stadsboerderijtje te hebben kan verwezenlijken! De kavel is groot genoeg voor een kleine kinderboerderij dus een paar geitjes, kippen en misschien wel een varken, komen er sowieso wel. 

De bouw van ons huis in Oosterwold, Almere is te volgen via @huisjeaandehorizon op Instagram en Facebook. Volg je mee? 

Afbeelding blog 'Hello 2020!'

Ik heb ook een persoonlijk doel voor 2020. Net als ieder jaar neem ik mijzelf voor gezonder te leven en af te vallen. Nu is het wel echt tijd om de "zwangerschapskilo's" na 2,5 jaar vaarwel te zeggen en beter voor mijn lichaam te zorgen. Soms voel ik me echt een loeder moeder. Ik verzorg Cato liever en beter dan mezelf. Dat is nu klaar in 2020! Let's go for that summer body!

Wat het dit keer anders maakt is de #lazyfitgirlmethode van @anki_lazyfitgirl die ik ga volgen en de lekkerste recepten via Instagram mag delen.

Ook hoop ik meer tijd vrij te maken voor het bloggen bij Mamaplaats en nog meer toffe samenwerkingen te mogen hebben komend jaar. Misschien wel een nieuwe uitdaging in mijn vak of juist een hele nieuwe uitdaging op werk gebied. Ik sta overal voor open. Dat is wat ik mij wil voornemen.

Afbeelding blog 'Hello 2020!'

Nu ga ik mijn dosis pijnstillers en antibiotica in nemen in de hoop vanavond nog een beetje te kunnen genieten van lekkere hapjes en een glaasje champie bij mijn vriendin op de bank. Ik heb - heel fijn- een keelontsteking. Joepie. Leuk zo voor oud en nieuw. Maar goed, een wilde nacht werd het toch al niet. Wij gaan lekker genieten met onze meiden!

FIJNE JAARWISSELING! ✨🎆

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je