{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heimwee naar zwangerschapsverlof

Precies een jaar geleden zat ik thuis te genieten van mijn zwangerschapsverlof...

Afbeelding blog 'Heimwee naar zwangerschapsverlof'

Het kon me niet snel genoeg gaan om eindelijk mijn kleine wonder vast te houden! Begin februari is ze geboren, een gezonde wolk van een meid!

Nu een jaar later denk ik constant aan die fijne vrije tijd terug.. rust in de tent, niet te hoeven werken en vooral niet vroeg op hoeven staan! En alles op mijn eigen tempo.. Ik heb best wel heimwee naar die tijd! Is dat raar en kan dat?

Al mag ik dan heimwee hebben naar die tijd, het betekent absoluut niet dat ik mijn kleine meisje kan missen hoor! Ik ben supertrots op haar en kan niet zonder mijn bengeltje! Wat een ontwikkeling ze in haar nog geen 11 maandjes heeft gemaakt, fantastisch! Wat zo'n klein mensje toe in staat kan zijn!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je