{{ message.message }}
{{ button.text }}

heiligschennis ownee hihi

De sint is nog niet weg of mama zet de kerstboom al! Heiligschennis dit kan toch niet!!!....

Afbeelding blog 'heiligschennis ownee hihi'

Heel schandalig de sint is nog niet uit het land of ja hoor ik krijg het al in mijn bol om de kerstrommel uit de schuur te halen......

We hebben netjes 1x de schoen gezet en gezongen en een wortel en wat water voor het paard neergezet... er zaten ook hele leuke kadootjes in onze schoenen dus dat was geweldig en aardig van sint en piet! 

We hadden eerst 1 pakjes middag bij opa en oma mazzel (mijn ouders) was super leuk en onze zoon is ook goed verwend door sint en piet.

Toen hadden we een pakjes avond sint en in de war piet had bij mijn zus een zak kadootjes neergezet met een briefje erbij dat er ook iets in de zak zat voor jaiden (mijn zoontje)..... dus of mijn neefje en nichtje ervoor wilde zorgen dat het kadootje voor jaiden wel bij hem kwam..... mijn nichtje riep gelijk dan nemen we gewoon alle kadootjes mee naar oma mazzel want dan komt majiska en amon ook met jaiden (onze namen lukt nog niet altijd goed ze is bijna 4 dus dat komt nog wel hihi). Was onze kleine man dus weer verwend door sint en piet.

Toen kwam mijn schoonmoeder en haar vriend en mijn schoonbroer langs hadden sint en piet weer kadootjes voor jaiden meegegeven.... 

Sint en piet  hadden bij ons ook gelukkig voor iedereen een lekkere chocolade letter gebracht met de vraag of wij die dan aan iedereen wilde geven... tja sint is een beetje oud en vergeetachtig en pietje is soms een beetje in de war want die moet ook zoveel onthouden van alle kindjes.....

Gelukkig waren dus alle kadootjes en letters bij de juiste persoon terecht gekomen maar wat een gedoe en gesjouw poehpoeh.

Dus afgelopen dinsdag 1 december had ik het even gehad met het hele sint-gebeuren en haalde dus de kerstspullen uit de schuur....

Vrijdag 4 december stond dus de kerstboom helemaal opgetuigd en het hele huis dus versierd overal lichtjes gezellig hihi

En onze zoon heeft het nu toch niet door wat nu wat is aan gezien hij nog maar 5 maanden oud is ;-)  volgend jaar wacht ik wel heel netjes tot de lieve goedheiligman en alle pietjes weer naar Spanje zijn vertrokken.

Nu vandaag op 5 december vieren we een soort sinterkerstennieuw lekker gourmetten met mijn schoonbroer naast de kerstboom met een pietenmuts op en ik hou van holland sinterklaas special en in onze toetjes doen we zo gewoon een sterretje hihi.

Xxx

Hoe hebben jullie sinterklaas gevierd?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je