{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heerlijk ontspannen douchen

Als moeder moet je veel "me time" inleveren. Douchen is toch echt wel zo'n momentje waar je even kunt genieten van due tijd toch?

Afbeelding blog 'Heerlijk ontspannen douchen' Achtergrond blur afbeelding

Douchen, ik herinner me nog goed hoe heerlijk dit was.

Natuurlijk douche ik mij nog steeds, dat lijkt me logisch. Maar dat fijne rustige moment waar je als vrouw even lekker kunt ontspannen is voor mij de afgelopen twee jaar veranderd in een groot spletterfeest.

Net als ik, houd mijn zoon ook erg van douchen. Dit natuurlijk het liefst met mama en helaas niemand anders. Komt mijn man dus weer lekker mee weg.

Ik denk nog vaak terug aan die ontspannende straal die ik helemaal voor mijzelf had, als ik weer eens de badschuimpjes tegen de douchewand aan sta te plakken met mijn zoon die op de grond schuimengeltjes probeert te maken.

Met een schreeuw van plezier word ik dan uit mijn dagdroom getrokken. Die tijd komt vanzelf wel weer, en dit is stiekem toch veel leuker?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je