{{ message.message }}
{{ button.text }}

heel veel commentaar over ons leeftijdsverschil.

Afbeelding blog 'heel veel commentaar over ons leeftijdsverschil.'

Veel mensen accepteerde het namelijk niet dat ik verliefd was geworden op een oudere man. Sjef is 40 jaar en daarmee dus 13 jaar ouder dan dat ik ben.

Het begon allemaal met een spontaan etentje. Sjef had al een paar keer gezegd, waarom ga je niet een keertje gezellig mee uiteten met mij en mijn vrienden? Is toch leuk! Zo impulsief als ik ben zei ik natuurlijk, ja gezellig! Waarom niet? Destijds had ik een eigen zaak en werkte ik elke avond behalve de maandag avond. Nou je raad het al, niemand kon mee uit eten! We besloten om dan maar gezellig met z’n tweetjes uiteten te gaan. Best gek, want we konden elkaar helemaal niet goed. Toen ik eenmaal thuis was dacht ik, wauw… dat was echt mega gezellig! Helemaal happy vertelde ik aan mijn “vrienden” dat ik iemand had leren kennen. Natuurlijk krijg je dan een hele ondervraging hoe, wie, wat enz. toen ik zei hoe oud hij was bleef het even stil. 13 jaar ouder? Wat moet je met z’n viezerik! Ze konden maar niet accepteren dat hij ouder was. Niet alleen ik kreeg dat te horen. Ook mijn ouders kregen geregeld opmerkingen zoals: ik zou het niet accepteren als mijn dochter thuis kwam met z’n ouwe vent! Gelukkig reageerde mijn ouders daar altijd heel erg goed op. Nou gelukkig is het mijn dochter, want dat leeftijd verschil vinden wij niet erg. Als ze maar gelukkig is!

Soms krijgen we nog steeds gekke blikken van vreemde mensen op straat. Nu lachen we er samen om. Ik ben tot de dag van vandaag blij dat ik voor mezelf heb gekozen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je