Snap
  • Mama
  • ontmoeting
  • leeftijdsverschil
  • Vooroordelen
  • demeningvananderen
  • kiesvoorjezelf

heel veel commentaar over ons leeftijdsverschil.

Veel mensen accepteerde het namelijk niet dat ik verliefd was geworden op een oudere man. Sjef is 40 jaar en daarmee dus 13 jaar ouder dan dat ik ben.

Het begon allemaal met een spontaan etentje. Sjef had al een paar keer gezegd, waarom ga je niet een keertje gezellig mee uiteten met mij en mijn vrienden? Is toch leuk! Zo impulsief als ik ben zei ik natuurlijk, ja gezellig! Waarom niet? Destijds had ik een eigen zaak en werkte ik elke avond behalve de maandag avond. Nou je raad het al, niemand kon mee uit eten! We besloten om dan maar gezellig met z’n tweetjes uiteten te gaan. Best gek, want we konden elkaar helemaal niet goed. Toen ik eenmaal thuis was dacht ik, wauw… dat was echt mega gezellig! Helemaal happy vertelde ik aan mijn “vrienden” dat ik iemand had leren kennen. Natuurlijk krijg je dan een hele ondervraging hoe, wie, wat enz. toen ik zei hoe oud hij was bleef het even stil. 13 jaar ouder? Wat moet je met z’n viezerik! Ze konden maar niet accepteren dat hij ouder was. Niet alleen ik kreeg dat te horen. Ook mijn ouders kregen geregeld opmerkingen zoals: ik zou het niet accepteren als mijn dochter thuis kwam met z’n ouwe vent! Gelukkig reageerde mijn ouders daar altijd heel erg goed op. Nou gelukkig is het mijn dochter, want dat leeftijd verschil vinden wij niet erg. Als ze maar gelukkig is!

Soms krijgen we nog steeds gekke blikken van vreemde mensen op straat. Nu lachen we er samen om. Ik ben tot de dag van vandaag blij dat ik voor mezelf heb gekozen.

3 jaar geleden

Herkenbaar... mijn man is 16 jaar ouder. Maar nu 9 jaar samen, hij heeft drie kinderen uit een eerder huwelijk, en samen een dochter van 2.

3 jaar geleden

Mijn man is 15 jaar ouder dan mij, hij heeft al een dochter van 16 en samen verwachten we een kindje, we krijgen niet veel reacties over het leeftijdsverschil maar wel dat hij met 49 jaar nog een kind krijgt. Oja en een tweede kan volgens sommige mensen echt niet, daar is die veel te oud voor 😂 Gelukkig mogen we allemaal zelf beslissen wat we doen, en dat leeftijds verschil hebben wij geen last van.

3 jaar geleden

Mijn man en ik schelen 17 jaar. Hij was 48toen ons eerste kind kwam. En 52 bij de tweede maar niemand die er ooit last van had. Behalve die keer dat we romantisch en hotelkamer hadden geboekt en ze dachten dat ik de secretaresse was hahaha

3 jaar geleden

mensen hebben altijd wel hun oordeel wel klaar maar uit eindelijk is eigen geluk&van je gezin het belangrijkste.. als vrienden om zoiets onbenulligs moeilijk doen kunnen ze messchien ook maar beter weg blijven ook , echte vrienden zullen altijd jouw geluk belangrijker vinden x