{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hectisch weekend

Hoe combineer je 1000 sportwedstrijden, het huishouden en leuke dingen doen? En waar blijft die tijd voor jezelf eigenlijk?

Afbeelding blog 'Hectisch weekend'

Jullie herkennen het vast wel; een weekenddag lijkt haast wel drukker dan een gewone werkdag. Alle kids lijken altijd op de meest onmogelijke tijden een wedstrijd uit te moeten spelen in Verweggistan.

Om de een of andere reden ben jij altijd de moeder die moet rijden en wassen. En als alle wedstrijden voorbij zijn begint jouw persoonlijke race pas echt.

In de overgebleven uurtjes moet je het hele huishouden nog doen en manage je tegelijkertijd een knutselproject waarbij al je kinderen in de weer zijn met glitter en verf. Het is een hele uitdaging om de net gedweilde vloer schoon te houden terwijl de kids elkaar niet in de haren vliegen.

Als alles goed en wel schoon is, de kinderen gezellig keuvelend meesterwerkjes aan het maken zijn wil jij niets liever dan op de bank ploffen en even een momentje voor jezelf hebben. Maar je moet ook nog boodschappen doen en de bank is vandaag wel heel erg aantrekkelijk.

Afbeelding blog 'Hectisch weekend'

Gelukkig heb je van de week een vooruitziende blik gehad en kan ieder moment de deurbel gaan... en staat de PLUS-bezorger op de stoep met je boodschappen.

En daar hoef je helemaal niks voor te betalen, want door de actieaanbiedingen die je besteld hebt betaal je geen bezorgkosten. En dat is pas echt relaxed ;)

Bezorg jezelf ook een momentje van rust en check HIER welke producten ervoor zorgen dat je boodschappen gratis thuisbezorgd worden!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je