Snap
  • Mama

Heb jij ook naar the Passion gekeken?

Gister was the Passion op tv en veel van mijn vrienden keken er ook naar. Heb jij gekeken?

Het mooie aan the Passion is dat het niet alleen voor christelijke mensen is, maar dat heel Nederland geboeid naar het verhaal van Jezus kijkt. The Passion is zo in elkaar gezet dat het voor iedereen geweldig is om naar te kijken. Bekende Nederlanders, Nederlandse nummers en die live band met het koor. Elk jaar verheug ik mij er weer op.

Maar wat maakt het dat mensen er zo graag naar kijken? Is het de muziek? Zijn het de bekende Nederlanders of toch het verhaal? Of is het een combinatie van alles te samen?

Tijdens de uitzending werd ook stil gestaan bij de aanslagen in België. De presentatrice deed dit geweldig. Ze koppelde dit zo mooi aan het Paasverhaal. Een verhaal van Hoop, geloof en liefde. 

Ik ben dan ook benieuwd of jij hebt gekeken. En wat deed het met je?

Geloof, hoop en liefde kunnen wel deze dagen goed gebruiken. 

7 jaar geleden

That's a subtle way of thikning about it.

8 jaar geleden

Niet gekeken. Niet van gekomen. Heb heel wat gemist dus, zo te lezen!

8 jaar geleden

Ik heb nog niet gekeken. Wel opgenomen. Hopelijk kom ik er morgen aan toe, want ik wil het heel graag zien. Vorig jaar werd er in de kerk nogal sceptisch over gedaan. Maar ik denk dat het in elk geval iets positiefs is. Het geeft saamhorigheid en het verhaal van Jezus wordt verteld. Daar is toch niks mis mee? Niet dat mensen nu massaal de kerk binnenstromen als ze dit zien, maar ik vind het toch gewoon mooi. Waarom moet iemand daarover oordelen? Laten we er gewoon van genieten en als je het niks vindt dan kijk je gewoon niet. Dat is het voordeel van een democratie. ;)

8 jaar geleden

Is het zeker!