{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heb jij al lentekriebels?

Lentekriebels, over zin in schoonmaken (?!) en het starten van een moestuin.....

Afbeelding blog 'Heb jij al lentekriebels?'

Ik heb lentekriebels, en niet zo'n beetje ook! Het is natuurlijk nog niet echt warm buiten, maar uit de wind en in het zonnetje is het best lekker vertoeven. En komende zondag wordt het 16 graden, ik kan niet wachten!

Het begon vorige week al bij mij met het poetsen van mijn huis, ineens kreeg ik zin om schoon te maken (ik wist niet eens dat dat kon?!?). Ik ben al bijna het hele huis door geweest, van boven tot onder, alles moet schoon. En nu ben ik met de tuin begonnen. In de achtertuin heb ik alles leeggehaald en weer nieuwe plantjes geplaatst. Ik heb gekozen voor vaste plantjes met roze (fuchsia) en witte bloemetjes, om en om, dat leek mij wel een mooie combi. Aan de schutting ga ik een paar leuke gietijzeren potjes hangen met lila en witte viooltjes. Zodra alles een beetje mooi in bloei is zal ik een aantal foto's met jullie delen. 

Verder heb ik een start gemaakt met een eigen moestuin. Dit uiteraard in het kader van mijn nieuwe gezonde levensstijl (zie voorgaande blogs). Wat is er nu beter dan onbespoten groente uit eigen tuin? En het bespaart ook nog eens een heleboel geld! Ik heb bij de Action voor 0,79 eurocent een zakje met zaadjes gekocht. Er zitten zes verschillende zaadjes in: komkommer, tomaat, wortel, radijsjes, ui en lente-ui. Voor zo weinig geld koop je dit nergens! Inmiddels staan de zaadjes in potten, ik ben benieuwd of het mij gaat lukken om er een echt tuintje van te maken. Groene vingers heb ik namelijk niet echt. Maar mocht ik er echt niet uitkomen dan kan ik gelukkig bij mijn moeder terecht, die heeft wél groene vingers en weet alles van tuinieren. Heel handig!

En jij? Heb jij al lentekriebels?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je