{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heb het leven lief

Afbeelding blog 'Heb het leven lief' Achtergrond blur afbeelding

"Huil als het moet want je stikt in al je tranen
Maar ontwapen je verdriet met dezelfde overgave
Als waarmee je huilt, je kunt uit je as herrijzen
Het geluk van het moment zet een streep door het verleden"

Wie kan mij op dit moment beter beschrijven dan Elske DeWall met haar mooie lied: heb het leven lief. Ik kan er uren naar luisteren, achter elkaar door. Gek hoe muziek je ineens zo kan raken. Zij kan dat. Niet alleen met dit lied, maar gewoon met haar prachtige stem. Zij raakt mij.

En dan huil ik. En ik stik in mijn tranen. En dan is het even klaar. Werk op een lager pitje, praten met een onbekende en weer kracht vinden om weer door te gaan. Een tragedie in onze omgeving zet alles even weer in perspectief. Wij zijn gezond en hopelijk over een tijd weer gelukkig, helaas hebben anderen niet dat geluk. En dus huil je weer even en stik je weer bijna in je tranen.

Maar we gaan door. De feestdagen zijn nu even het ergst. Ze doen me pijn. We zijn niet meer compleet. Of we zijn met zn 3-en of ik ben alleen... en dat doet pijn! Nog even volhouden en dan huil ik hopelijk minder en stik ik niet meer in mijn tranen. Maar heb het leven lief en wees niet bang.... wees niet bang!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je