{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hardlopen met Evy.......

Afbeelding blog 'Hardlopen met Evy....... ' Achtergrond blur afbeelding
Die kilo's van de zwangerschap staren me iedere keer aan als ik in de spiegel kijk. Maar ook wanneer ik m'n broeken pas en ik steeds weer uitkom bij mijn vertrouwde zwangerschapslegging (zwart) en lange shirts (zwart). Ik leuk het wel op met een sjaaltje hier en een gekleurd jasje daar, maar er gaat toch een tijd komen dat mensen over me gaan praten en zeggen kijk heb je haar weer in diezelfde kleren. Dus besloot ik gisteren dat het genoeg was. Verschillende mensen gingen mij voor en op facebook las ik goede reacties. "Start to Run met Evy" De uitkomst voor mensen die binnen 10 weken een goede conditie op willen bouwen en zo dus ook wat kilootjes kwijt willen raken. Mijn goede voornemens waren al op de goede weg, mp3tjes gedownload en hardloopkleren uit de kast getrokken. Voor mijn zwangerschap heb ik ook al een poging gedaan, maar ik ga geen oude koeien uit de sloot halen en dus ook niet nadenken over dat ik binnen 5 lessen al gestopt was. Dus manlief bij dochter gebleven maandag avond en ik stond helemaal sportief klaar om te gaan hardlopen. Bij de eerste paar meter voelde ik al wat ik de volgende keer anders ga doen, een strakkere + hogere onderbroek! Wat een geflubber, heen en weer. pff Maar daar doe ik het allemaal voor dus doorzetten!! heerlijke muziek, maar wat voel ik. tja m'n kuiten, vergeten te strekken voordat ik was begonnen. Yes! Ze geeft aan dat ik op de helft ben! (Hele training duurt 18 minuten) De training houdt in: 2 x 1 minuut hardlopen met daarna 1 minuut lopen, 2 x 2 minuten hardlopen met daarna 2 minuten lopen en tot slot 3 minuten hardlopen en dan 3 minuten uitlopen.  Maar dat was nou net het probleem, Sorry Evy, ik heb m'n eerste les al verzaakt, ik heb toch echt de laatste drie minuten niet vol kunnen maken. Moet ik me nu rot voelen dat ik de eerste les al niet compleet heb volbracht. Blij zijn dat Evy toch niet mijn "persoonlijke" coach is en me dus niet kon pushen op dat moment. Bang zijn voor mijn volgende les (overmorgen) aangezien die 20 minuten gaat duren? Of toch trots dat ik de eerste stap heb gezet naar een betere conditie. Wat ik wel zeker weet is dat mijn kuiten verdomd zeer doen en de spierpijn in heel m'n benen trekt. Ook laat ik de hardlooples zitten tot het weekend en ga ik donderdag weer lekker naar de Zumba! Is toch wel fijn zo'n personal coach!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je