{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hardloop seizoen weer vol van start

Nu is het echt tijd, weg met de smoesjes.. Het hardloop seizoen is weer geopend voor mij!

Afbeelding blog 'Hardloop seizoen weer vol van start'

Vandaag heb ik de knoop (eindelijk) doorgehakt.. Ik ga weer starten met fanatiek hardlopen! Een paar maanden geleden was ik goed op weg maar door drukte is het doorzetten erbij ingeschoten...

Ik ben blijven hangen op 10 kilometer binnen 55 minuten, hopelijk lukt het me om snel weer terug op dat niveau te komen!

Beloning al in the pocket!

Mijn beloning heb ik alvast binnen ;) Ik beloof mezelf vaak kleine kado's als ik een doel heb bereikt. Dit keer was het doorhakken van de knoop voldoende om (zonder schuldgevoel) een nieuwe hardloop outfit aan te schaffen.

De nieuwe collectie van adidas sprak me meteen aan (zie de foto). Maar toen ik het ging passen vond ik het toch iets te opvallend voor in ons doodnormale parkje. Het is meer een outfit voor central park tussen de celebs!

Ik ben net gestart met bloggen en ga hier mij hardloop vorderingen delen, als stok achter de deur en omdat ik het leuk vind!

Bij deze mijn eerste update: vanmorgen 3km in 20 minuten en 32 seconden

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je